FUEGO bålfad fra HWAM Outdoor

Få flammerne op i højden og nyd varmen og flammerne i det smukke bålfad hele året.

16 anmeldelser - i alt 4/5 stjerner

På lager

  • Hurtig levering i hele DK
  • 2 års reklamationsret
  • 14 dages fortrydelsesret

FUEGO

FUEGO bålfad

Få flammerne op i højden og nyd varmen og flammerne i det smukke bålfad hele året.

Produktbeskrivelse

Med bålfadet Fuego får du nemt et funktionelt og dekorativt bålsted i din have eller på terrassen. FUEGO består af et bålfad og en sokkel, som kan sættes sammen ved hjælp af 2 små metalsplitter, hvis man foretrækker en samlet enhed.

Bålfadet kan placeres på soklen hævet over jordhøjde eller det kan stå direkte på et ikke brændbart underlag. Placér bålfadet på et plant og stabilt underlag, så du sikrer dig, at bålfadet ikke vælter. Bålfadet er let at flytte til en ny placering, men flyt kun bålfadet når det ikke er i brug. Asken kan let tømmes ud. 

Størrelse - 68x68x68 cm
Fremstillet i cortenstål

Cortenstål
Cortenstål kendetegnes ved stål med en rusten overflade. Stålet er tilført en særlig legering tilsat kobber, nikkel og chrom. Behandlingen betyder at overfladen hurtigt danner et rustlag. Samtidig styrkes og forlænges gennemtæringstiden af stålet under overfladen med op til 8 gange.

Den rustrøde farve opbygges og ændres over tid, og skifter karakter afhængig af vejret. Mørk og mat i tørt vejr, og skinnende brunlig i regnvejr.

Tips til at få rustfarven hurtigere frem
Dit nye HWAM Outdoor produkt har endnu ikke udviklet sin rustne patina, når du køber det. Naturligt tager det ca. 14 dage i regnvejr for overfladen at ruste, patineringstiden kan dog variere og er afhængig af vejret. Er man lidt utålmodig, og gerne vil fremme rustprocessen kan man gøre følgende:
  • Afvask alle overflader i almindeligt sæbevand for at fjerne olierester fra pro- duktionen.
  • Lad overfladerne tørre.
  • Herefter kan man vælge enten at spraye overfladerne med saltvand (1/20) eller eddike, eller påføre det med en klud. Syren i eddiken på de renvaskede sider fremmer rustprocessen til at vare ca. 3-4 dage. Det anbefales ikke at bruge stærkere midler, da det kan forringe produktets levetid.
Vedligeholdelse
Vær opmærksom på at rust kan smitte af og misfarve underlaget, samt smitte af ved berøring. Rust kan fjernes fra betonfliser med oxalsyre (100 g oxalsyre til 1 liter vand). Gnid på pletten og skyl af med rent vand. Rustpletter på underlag bleges også af solen.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp. Vi ånder for vores produkter og kan svare på de fleste af dine spørgsmål.

Ring eller send en mail til os.

Andre produkter i samme kategori

Download