Bålfad PIAZZA fra GrillSymbol

Enkel, klar, firkantet, solid. Dette er bålfad Piazza. 

16 anmeldelser - i alt 4/5 stjerner

På lager

  • Hurtig levering i hele DK
  • 2 års reklamationsret
  • 14 dages fortrydelsesret

Piaza

Bålfad PIAZA

Enkel, klar, firkantet, solid. Dette er bålfad Piazza. 

Produktbeskrivelse

Symbolet udskåret på siderne er et gammelt finsk symbol kaldet Hannunvaakuna. Hannunvaakuna har eksisteret siden oldtiden, denne charme menes at bringe held og lykke takket være dens kraft til at afværge onde ånder og beskytte ejeren.

Tekniske specifikationer:

  • Størrelse: 50 x 50 x 21 cm
  • Højde fra jorden: 30 cm
  • Vægt: 20 kg
  • Materiale: 3 mm cortenstål

Produktet må ikke placeres på træoverflader, fordi bålfadet bliver varm under, når du laver bål. Pejsen har huller i bunden, hvor små stykker af kul kan falde ud. Hullerne i bunden er til afledning af vand, så pejsen ikke samler vand.


Cortenstål

Cortenstål kendetegnes ved stål med en rusten overflade. Stålet er tilført en særlig legering tilsat kobber, nikkel og chrom. Behandlingen betyder at overfladen hurtigt danner et rustlag. Samtidig styrkes og forlænges gennemtæringstiden af stålet under overfladen med op til 8 gange.


Den rustrøde farve opbygges og ændres over tid, og skifter karakter afhængig af vejret. Mørk og mat i tørt vejr, og skinnende brunlig i regnvejr.

Tips til at få rustfarven hurtigere frem
Dit nye produkt i cortenstål har endnu ikke udviklet sin rustne patina, når du køber det. Naturligt tager det ca. 14 dage i regnvejr for overfladen at ruste, patineringstiden kan dog variere og er afhængig af vejret. Er man lidt utålmodig, og gerne vil fremme rustprocessen kan man gøre følgende:

  • Afvask alle overflader i almindeligt sæbevand for at fjerne olierester fra pro- duktionen.
  • Lad overfladerne tørre.
  • Herefter kan man vælge enten at spraye overfladerne med saltvand (1/20) eller eddike, eller påføre det med en klud. Syren i eddiken på de renvaskede sider fremmer rustprocessen til at vare ca. 3-4 dage. Det anbefales ikke at bruge stærkere midler, da det kan forringe produktets levetid.

Vedligeholdelse
Vær opmærksom på at rust kan smitte af og misfarve underlaget, samt smitte af ved berøring. Rust kan fjernes fra betonfliser med oxalsyre (100 g oxalsyre til 1 liter vand). Gnid på pletten og skyl af med rent vand. Rustpletter på underlag bleges også af solen.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp. Vi ånder for vores produkter og kan svare på de fleste af dine spørgsmål.

Ring eller send en mail til os.

Andre produkter i samme kategori