DEMO - Havepejs ROSA fra Cook King

ROSA havepejs hjælper dig med at skabe en utrolig atmosfære i din have og et samlingspunkt på kølige sommeraftner.

På lager

  • Hurtig levering i hele DK
  • 2 års reklamationsret
  • 14 dages fortrydelsesret

111485

Havepejs ROSA

ROSA havepejs hjælper dig med at skabe en utrolig atmosfære i din have og et samlingspunkt på kølige sommeraftner.

Produktbeskrivelse

Vores havepejs ROSA hjælper dig med at skabe en utrolig atmosfære i din have. Takket være sin massive struktur lavet af tykke metalplader opvarmes ovnen hurtigt til høje temperaturer og giver samtidig sin varme til omgivelserne; som et resultat kan du komfortabelt varme dig selv ved at stå tæt på det. Ovnens kant er skåret ud af en tyk stålplade med en CNC-laser. 

Når du laver bål i pejsen, vil du se en unik glød af ild komme ud af pejsen, og den faldende skygge vil skabe en behagelig atmosfære.

Pejsens lys og varme bestemmer det centrale punkt i din have og skaber en unik, hyggelig atmosfære. Pejsen vil samtidig være en dekorationer i haven og berige den og give haven stil og elegance.

Hele strukturen er meget stabil og fast. Alle elementerne er svejset sammen; som et resultat er der skabt et utroligt stabilt produkt. Pejsen har en hylde, hvor en stor mængde træ kan opbevares. Derudover beskytter hylden jorden mod høj temperatur. 

Røgudgangens høje placering beskytter brugerne af produktet mod kontakt med røg. Den aftagelige askeskuffe er en yderligere fordel ved rengøringen af ​​pejsen.

Tekniske specifikationer:
Dimensioner: 40x40cm
Samlet højde: ca. 150 cm
Materiale tykkelse: 1,5 mm
Vægt: ca. 28 kg
Materiale: naturstål

"HÅNDLAVET" HØJ KVALITET PRODUCERET I EUROPA

DEMO: Har overfladerust, men aldrig været i brug.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp. Vi ånder for vores produkter og kan svare på de fleste af dine spørgsmål.

Ring eller send en mail.

Yotpo

Andre produkter i samme kategori