HOTEL Mini BLACK Biopejs fra Kratki

Fritstående biofireplace med en enkel, elegant form. Hvis vejrforholdene er gunstige, kan det være en udsmykning af terrassen eller haven.

16 anmeldelser - i alt 4/5 stjerner

På lager

  • Hurtig levering i hele DK
  • 2 års reklamationsret
  • 14 dages fortrydelsesret

Kratki106

Hotel Mini Black Biopejs

Fritstående biofireplace med en enkel, elegant form. Hvis vejrforholdene er gunstige, kan det være en udsmykning af terrassen eller haven.

Produktbeskrivelse

Biopejsen/ Biolampen kræver ingen komplicerede installationer eller forbindelse til skorsten, den er nem at stille frem og bruge. Biopejsens brændstof er bioethanol. 

Biopejsen kan hæve' temperaturen i rummet op til flere grader Celsius, det afhænger af flammens højde og størrelsen af biopejsen.  

Biopejsen fyldes med bioethanol til det niveau, der er markeret i beholderen. Det er let at justere og slukke flammen. Husk altid at ventilere det rum, hvor biopejsen er placeret. 

Produktinformation:

Biofireplaces er lavet af materialer af høj kvalitet. Produktionsprocessen udføres i henhold til globale standarder, hvilket bekræftes for at opnå ISO 9001:2015-certifikatet.

Bredde: 39 cm
Højde: 25 cm
Dybde: 23,4 cm
Vægt: 5,7 kg

Sikkerhed:
Produktionsprocessen for biofireplaces overvåges af TÜV Rheinland Polska - biofireplace har et tysk TÜV sikkerhedscertifikat.

Den TÜV-certificerede beholder har et ekstra specielt rum, der forhindrer brændstofudslip på grund af utilsigtet overløb af tanken. Det har også en maksimal brændstofniveauindikator.

Den absorberende indsats, der placeres midt i beholderen, reducerer brændstofforbruget og beskytter mod at spilde biobrændstof på grund af vippe enheden.

Desuden er biobrandstedet blevet 
udstyret med et glas adskillelse af pejsen fra rummet, hvilket yderligere øger sikkerheden ved dens anvendelse.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp. Vi ånder for vores produkter og kan svare på de fleste af dine spørgsmål.

Ring eller send en mail til os.

Andre produkter i samme kategori