En pizza stenovn er i årevis blevet betragtet som et nice-to-have, men i dag betragtes en pizza stenovn i stigende grad som et must-have. 

Der er tonsvis af gode grunde til at investere i en pizza stenovn – også blot kendt som en stenovn, så hvornår skal du blive ejer af en stenovn? 

Gode grunde til at købe en pizza stenovn

 

Der er rigtigt mange gode grunde til at købe en pizza stenovn, så hvis du endnu ikke har truffet en endelig beslutning, så skal du læse om nogle af de vigtige fordele.

 

Der er flere og flere private, der køber en pizza stenovn, så det er ikke længere kun pizzeriaer, caféer og restauranter, der benytter sig af denne fantastiske ovntype. Du vil nedenfor kunne læse om nogle af de mest fremtrædende fordele:

 

  1.       Det er hyggeligt – Det skal være sjovt og hyggeligt at lave mad, og det bliver det med garanti, hvis du bruger en pizza stenovn. Der er garanti for hyggeligt samvær med venner og familie rundt om ilden. Åben ild og varme er med til at skabe en hyggelig atmosfære.

 

  1.       Der kan tilberedes mange forskellige retter – Det siger sig selv, at det er muligt at tilberede pizza i en pizza stenovn, men der er faktisk også mange andre muligheder. Du kan f.eks. tilberede kød, kartofler og grøntsager, som du måske er vant til at tilberede i en traditionel ovn. Hvis du mod forventning skulle blive træt af at spise pizza, så kan du altså sagtens tilberede en anden ret.

 

  1.       Det er nemt og bekvemt – Du behøver ikke at være den fødte kok for at anvende en pizza stenovn, da det både er nemt og bekvemt. Optænding og tilberedning samt rengøring og vedligeholdelse er ganske simpelt, så dine madlavningsevner vil ikke for alvor blive sat på prøve. Det er en autentisk oplevelse at lave mad i en stenovn, hvorfor du ikke længere vil betragte madlavning som en pligt, men derimod betragte det som en sjov aktivitet. 

Forno Wood pizza stenovn – Det ideelle valg

 

Hvis du har besluttet dig for, at det er på tide, at du finder din ideelle pizza stenovn, så kan du undersøge, hvilke stenovne der findes på markedet i øjeblikket.

 

Forno Wood pizza stenovn er én af de stenovne, du kan vælge at investere i, hvis du sætter pris på høj brugervenlighed og enestående kvalitet. Du vil med denne type stenovn få leveret både skorstensrør, termometer, transportkasse, skorstenshat og lerfad. Du får altså leveret det hele, så du straks kan gå i gang med at tilberede pizza og andre delikate retter.


Håndlavet stenovn med mange skønne detaljer

 

Forno Wood pizza stenovn byder på en masse skønne detaljer, som du ikke må gå glip af. Stenovnen stammer fra Portugal, hvor der er blevet arbejdet målrettet på at sikre den højeste kvalitet og ydeevne.

 

Vi ser på en kvadratisk og praktisk stevnovn, der er fremstillet i ildfast mørtel og mursten. Stilmæssigt vil du med al sandsynlighed få associationer til dit lokale pizzeria, da stilen er meget traditionel og klassisk. Skal du have stillet din sult, så kan du tilberede en god pizza, steg, fisk eller en portion grøntsager i denne populære stenovn.

 

Forno Wood kommer i to forskellige størrelser. Den mindste udgave måler 90 x 90 cm., mens den største udgave måler 100 x 100 cm. Du skal altså tage stilling til, hvor stor du ønsker, at din kommende stenovn skal være. Der er naturligvis en lille prisforskel på de to udgaver, hvilket også er værd at have in mente.

 

Bunden er fremstillet af beton, som er forsynet med en løftekrog til nem montering på et understel. Det er relevant at bemærke, at understellet skal købes separat, da det ikke medfølger ved køb af denne stenovn.

 

De vigtigste specifikationer

 

  •          Mål: 100 x 100 / 90 x 90 cm.
  •          Vægt: 490 / 600 kg.
  •          Optænding: Ubehandlet tørt brænde
  •          Tilberedningstid: 80 sekunder (3-4 pizzaer)
  •          Medfølgende udstyr: Skorstensrør, skorstenshat, termometer, lerfad og transportkasse