Det er med stolthed vi nu kan annoncere, at den nye og længe ventede pizzaovn er landet på det danske marked. Uuni 3 er en stor nyhed, som allerede bliver efterspurgt af mange pizzaglade danskere. 

Tilbered den bedste pizza på under 60 sekunder

Uuni 3 har været længe undervejs, men nu er den endelig kommet på lager, så hvad venter du på? Du kan med denne spritnye og innovative pizzaovn tilberede den sprødeste pizza på under 60 sekunder.

Selvom det umiddelbart lyder for godt til at være sandt, så kan pizzaovnen opnå en temperatur på op til 500 grader celsius på under 10 minutter. Den travle dansker vil juble over muligheden for at tilberede en pizza på blot ét minut, da det er muligt at spare meget tid i hverdagen takket være den korte tilberedningstid. Den er desuden yderst mobil da den kun vejer 13 kg. Og har sammenklappelige ben og smart overtræk der nemt omdannes til taske so ovnen kan medbringes overalt: I sommerhuset, i båden, på stranden og meget mere. Ovnen fyres med træpiller som for det første er yderst nemme at opbevare om transportere. For det andet er de certificerede og 100% rene træpiller med til at sikre høj fødevaresikkerhed. Derudover er de rene træpiller ligeledes et miljørigtigt alternativ til både gas og til kul. Træpille fyrede enheder til udendørs madlavning er fremtiden.


Hurtig tilberedning af pizza og meget andet

Uuni 3 er en pizzaovn, men det er ikke ensbetydende med, at du ikke kan tilberede andet end pizza. Du har nemlig også mulighed for at tilberede skaldyr, grøntsager, fladbrød, fisk og meget andet. Du kan med andre ord bruge pizzaovnen til at tilberede alle fødevarer, der kræver korte tilberedningstider. 

Drømmer du om at bruge mindre tid på madlavning i fremtiden, så du har mere tid til at slappe af og nyde livet, så vil du blive lykkelig for at eje denne effektive pizzaovn.

Høj kvalitet og lang levetid

Uuni 3 er en pizzaovn af høj kvalitet, hvor producenten kun har brugt de flotteste og mest holdbare materialer til selve produktionen. 

Pizzaovnen er fremstillet af rustfrit stål, hvorfor den ikke vil ruste, uanset hvordan vejret udvikler sig. Du har som bruger en vis indflydelse på levetiden, da korrekt rengøring og vedligeholdelse kan være med til at forlænge levetiden.

 

Prisvindende pizzaovn

Uuni 3 er en spritny udgivelse, men pizzaovnen har allerede fået tildelt flere fornemme priser. Vesta Award Winner og RHS Chelsea Flower Show Finalist er nogle af de priser, der er værd at fremhæve.

Der er allerede mange forbrugere, der har fået fingrene i denne pizzaovn, som får topkarakterer af langt de fleste forbrugere. Pizzaovnen er så eftertragtet, at producenten har svært ved at følge med, hvorfor det er en god idé at slå til så hurtigt som muligt.

 

Uuni 3 adskiller sig på følgende punkter

Uuni 3 adskiller sig på flere forskellige faktorer sammenlignet med den tidligere version, Uuni 2Ssom snart udgår. Nedenfor får du et godt overblik over, hvad der er nyt:

 

  •          Bedre isolering – Uuni 3 byder på ekstra isolering, hvilket sikrer optimal opretholdelse af varmevirkningsgraden. Pizzaovnen holder på varmen, hvilket sikrer en konstant temperatur og dermed et bedre slutresultat.

 

  •          Højere stabilitet – Uuni 3 byder på højere stabilitet end sin forgænger, da pizzaovnen er udstyret med 3 ben i stedet for 4. Således vil pizzaovnen stå sikkert og stabilt på alle overflader. 

 

  •          Ny skorsten – Uuni 3 kommer også med en ny og revolutionerende skorsten, som er mere stilren og robust end tidligere.

 

  •          Nyt brændkammer – Uuni 3 har et videreudviklet brændkammer/minisilo til træpillerne. Siloen er udstyret med justeringsmulighed som går at varmen i ovnen kan justeres.

 

Høj brugervenlighed, nordisk design og økonomisk drift

Uuni 3 er en pizzaovn, som kan betjenes af alle og enhver, da brugervenligheden er ualmindelig høj. Der medfølger en manual og en sikkerhedsguide, som du kan tage et kig på, hvis du bliver i tvivl om noget. Du kan bruge pizzaovnen i din have eller udekøkken, ligesom du kan tage den med på stranden eller i sommerhuset. Det er nemt at transportere pizzaovnen, da den er let og kompakt.

Designmæssigt er der ikke en finger at sætte på denne pizzaovn, som tiltrækker positiv opmærksomhed med sit eksklusive, prisvindende nordiske design.

Uuni 3 er selvfølgelig også billig i drift, hvilket er en fordel, hvis man gerne vil holde sine udgifter nede. Du bliver anbefalet at bruge træpiller, når du skal tilberede mad i din pizzaovn. Der er mulighed for at købe træpiller i store sække, hvor priserne er meget overkommelige.

Du kan sikre dig et eksemplar af Uuni 3 ved at afgive en bestilling i dag.