En pizza stålovn står højt på danskernes ønskeliste, så det står måske også højt på din personlige ønskeliste? Det er urealistisk at tro, at man kan få alle sine ønsker opfyldt på én gang, men du kan lige så godt starte et sted ved at forkæle dig selv med en lille gave i form af en pizza stålovn.

 

Det er smag og behag, om man er mest til en pizza stenovn eller en pizza stålovn, da begge muligheder er meget populære. Du vil i dette blogindlæg blive introduceret for tre forskellige pizza stålovne, som måske matcher dine ønsker og dit budget.

Nonno Lillo Single pizza stålovn  

 

Nonno Lillo Single er en flot, let og praktisk stålovn, som har en vægt på blot 35 kg.

 

Du kan nemt og hurtigt flytte rundt på stålovnen, som du vil, da den med sit kompakte og lette design er nem at transportere. Der skal kun to personer til at løfte og flytte pizzaovnen.

 

Stålovnen er hovedsageligt henvendt til nybegyndere, som gerne vil opleve, hvordan det er at tilberede mad i en stålovn. 

 

Det er meget overskueligt at styre ilden og den omgivende temperatur, så du får fred og ro til at koncentrere dig hundrede procent om madlavningen. Pizzaovnen er velegnet til at stå på terrassen eller i haven, men den kan også sagtens tages med på campingferie.

 

Nonno Lillo Single varmer op i løbet af kort tid og vil sørge for, at varmen bliver fordelt jævnt over hele overfladearealet. Det er med til at sikre en jævn tilberedning af dine retter. Stålovnen bager pizza på kun 1-2 minutter, så du kommer ingenlunde til at spilde din tid.

 

De vigtigste specifikationer

 

 •          Vægt: 35 kg. 
 •          Opvarmningstid: 10-25 minutter (300 grader)
 •          Tilberedningstid: 1-2 minutter
 •          Bageflade: 50 x 40 cm. (1-2 pizzaer)

 

     

     

Nonno Peppe to-i-en pizza stålovn

 

Nonno Peppe to-i-en er en spændende pizza stålovn, fordi der er tale om en to-i-en løsning. Selvom det er en mindre pizzaovn, så kan du sagtens tilberede to pizzaer på én gang uden at mangle plads.

 

Bagepladen måler 60 x 60 cm., så der er god plads til at tilberede både kød, fisk, grøntsager, friskbragt brød, pizza eller hvad du ellers har lyst til. Det er ikke nødvendigt at bruge professionelt løfteudstyr til at transportere denne pizza stålovn, da den kun vejer 65 kg. Således kan du nemt placere den på din terrasse eller i din have uden de store problemer.

 

Du får en håndlavet, italiensk pizzaovn, som med garanti vil pynte i din have. Du vil blandt de mange features bl.a. støde på ovntermometer i rustfrit stål, plade i rustfrit stål til afskærmning af brænde i ovnen, låge til ovn i rustfrit stål med håndtag i bøgetræ og meget, meget mere. 

 

Nonno Peppe to-i-en kan gå fra 0 til 300 grader på 10-25 minutter, ligesom det er muligt at bage en pizza på kun 1-2 minutter, når pizzaovnen er tilstrækkelig varm. Det forventede brændeforbrug ligger på omkring 3 kg. i timen, så det er relativt billigt at bruge pizzaovnen.

 

Skal du blive ejer af en af de mest eksklusive og bedste pizza stålovne på markedet, så skal du overveje at købe denne pragtfulde stålovn.


De vigtigste specifikationer

 

 •          Vægt: 65 kg. 
 •          Opvarmningstid: 10-25 minutter (300 grader)
 •          Tilberedningstid: 1-2 minutter (1-2 pizzaer)
 •          Bageflade: 60 x 60 cm.
 •          Brændeforbrug: 3 kg. i timen

 

Pizzaiolo fire-i-en pizza stålovn

 

Pizzaiolo fire-i-en er ligeledes en af de pizza stålovne, man kan overveje at købe, hvis man drømmer om at købe den bedste stålovn til hjemmet.

 

Du kan bage intet mindre end fire pizzaer på én gang, hvilket gør det muligt at bage pizza til hele familien eller til din tætteste vennegruppe. Det er muligt at bage så mange pizzaer på samme tid, da bagepladen måler 80 x 60 cm.

 

Der er selvfølgelig tale om en udendørs pizzaovn, som er praktisk til hverdag og ikke mindst til festlige lejligheder. Du kan fremadrettet tilberede let, lækker og hurtig mad med denne pizza stålovn, som tilbereder både kød, fisk, grøntsager, lasagne og pizza.

 

Pizza stålovnen er flytbar og kan placeres på langt de fleste overflader. Pizzaiolo fire-i-en er uden tvivl en af de bedste stålovne, så dine penge vil være givet godt ud.

 

De vigtigste specifikationer

 

 •          Bageflade: 80 x 60 cm. (1-4 pizzaer)
 •          Vejrbestandig: Ja (100 %)