Når først det er blevet midten af november, nærmer julen sig med hastige skridt. Det er også hjerternes fest, hvor vi især hygger os og viser, at vi holder af hinanden. Derfor er gavevalget vigtigt for os. Vi giver dig her nogle bud på en unik julegave, som uden tvivl vil give mange gode udendørsoplevelser til en, du holder af.1. Uuni 3 pizzaovn inkl. tilbehør – årets fedeste julegave!

På førstepladsen ligger Uuni 3 pizzaovnen, som er en af verdens absolut bedste og mest innovative pizzaovne i 2017. En perfekt julegave til manden on-the-go eller til bryllupsparret, som skal i gang med at nyde livet som ægtepar med masser af skønne stunder ude i det fri. Denne pizzaovn er blevet en global sællert til en meget fornuftig pris og er naturligvis også endnu bedre end dens forgænger Uuni 2S. Navnet Uuni kommer af, at pizzaovnen ikke kun er designet til pizzabagning et fast sted udendørs. Den forener muligheden for også at lave mad som fladbrød, grøntsager, skaldyr og kød på næsten ethvert sted ude i det fri. Uuni 3 blev i 2017 kåret som Vesta Award Winner og Chelsea Flower Show Finalist. Det fede ved Uuni 3 pizzaovnen er, at den varmer op til 500 grader på små 10 minutter og bager en pizza på ca. 33 cm i diameter på kun 60-90 sekunder. Det er hurtig lækker mad, som de fleste af os gerne vil have det, hvis det skal være fra brændefyret ovn, der giver pizzaen den der helt rigtige smag, lethed og sprødhed, som var den bagt et sted nede i Italien. Dertil kommer at Uuni 3 pizzaovnen kun vejer 13,4 kg, hvilket gør den nem at transportere, så du kan have den med på en tur til stranden, på båden eller i skoven. Overtrækstasken, som passer til, gør det super nemt at transportere Uuni 3 pizzaovnen fra sted til sted. Uuni 3 er bedre end dens forgænger, dels fordi den er bedre isoleret ved at holde på al varmen og dermed sikrer en konstant temperatur i ovnen, og dels fordi den nu har tre ben i stedet for fire (Uuni 2S), hvilket gør den endnu mere stabil på alle overflader. Derudover er skorstenen designmæssigt fornyet med klikbare låsemekanismer, som gør det nemt at sætte ovnen op eller pakke den væk. Uuni pizzaovnen er fremstillet i rustfrit stål. Det betyder at uanset vejrforhold, ruster den ikke, og Uuni er endda blevet testet i op til -22 grader med succes. 2. Forno Wood pizza stenovn inkl. tilbehør – det perfekte udendørs samlingspunkt 

På 2. pladsen ligger Forno Wood pizza stenovnen. Her får du virkelig meget kram for pengene! En Forno Wood pizza stenovn er håndlavet i Portugal af isolerende byggematerialer som 4 cm uld og et jernnet med ildfaste charmottesten og et tykt lag ildfast mørtel omkring. Stenovnen har en bageflade på 85 x 75 cm, som giver plads til 4 pizzaer på 30 cm i diameter af gangen – eller flere retter på en gang. Forno Wood pizza stenovnen er det perfekte udendørs samlingspunkt for familie og venner, hvis man ønsker intens udendørshygge i mange timer med optænding, tilberedning og indtagning af lækker rustik mad til lyden af træets knitren og synet af flammernes skær. Bunden er af beton og jern og stenovnens udvendige mål er 100 x 100 cm. Forno Wood stenovnen har en vægt på ca. 600 kg. og kræver derfor et fast ståsted med stabil grundflade og et holdbart og brandsikkert understel for eksempel i mursten, jern, sten eller beton. Ovnen kan løftes på et løftebord, løftepaller med saks eller med løfteudstyr i krogene, som sidder på hver side af bunden. Der medfølger skorstensrør med regn kap i rustfrit stål, termometer i rustfrit stål, lerfad, stege rest og overtræk i vinyl. 3. Nonno Lillo single pizza stålovn – italiensk udendørsmadlavning på lavasten!

3. pladsen går til Nonno Lillo single pizza stålovnen. Skal du glæde en af dine nærmeste, hvis hjerte banker for Italien, så er Nonno Lillo et rigtig godt gavevalg. Denne transportable pizza stålovn på 35 kg er håndlavet i Italien i 100% rustfrit stål og har en rummelig bageflade af naturlig lavasten på 50 x 40 cm. Det betyder, at den kan bage en noget større pizza af gangen sammenlignet med Uuni 3 pizzaovnen, ligesom den kan rumme flere småretter af gangen. Derudover kan den nemt transporteres i bil og løftes af to personer til sit ståsted for eksempel i haven, på terrassen, campingpladsen eller altanen. Den kræver blot et holdbart og brandsikkert understel. Fordelen ved denne pizzastålovn er helt klart dens størrelse kontra vægt samt dens bageflade af naturlig lavasten. Lavastenen har evnen til at varme meget hurtigt op og køle langsomt ned. Det giver en rigtig god varmeudnyttelse og er samtidig ekstremt brændstofs besparende. Nonno Lillo når op på en temperatur på 300 grader i løbet af bare 10-25 minutter og bager en pizza på kun 1-2 minutter. Der medfølger termometer og skorstensrør med regn kap i rustfrit stål samt låge og plade til afskærmning af brænde. 

 

4. Rygeovn Berlin fra Cooking – hjemmerøgeri i haven, på altanen eller terrassen

På fjerdepladsen ligger rygeovnen Berlin fra Cooking, som er et højkvalitetsprodukt håndlavet i Polen. En perfekt gave til madelskeren, som gerne vil imponere sig selv, venner og familie med fantastiske hjemmerøgede delikatesser på frokost- eller tapas-bordet, og som man sjældent finder med ligeså intens smag nede i det lokale supermarked. En rygeovn kommer helt til sin ret, når man vil nyde både duft, røgsmag og holdbarhed i en række af selvvalgte fødevarer, som ellers kan være svære at finde selv fra et røgeri. Der er næsten ingen grænser for, hvilke varer man kan røge. Fisk, kylling, svinekød, oksekød, rogn, ost, rejer og muslinger. Rygeovn Berlin har en tilpas størrelse på 30 x 30 x 100 cm og egner sig godt til en altan eller terrasse. Den vejer ikke mere end 20 kg og med sine håndtag i begge sider er den nem at flytte rundt på. Reguleringen af ​​røgtemperatur, luftindløb og røggas finder sted på en enkel måde ved hjælp af åbninger, der er placeret i nedre og øvre del af ovnen. Takket være det indbyggede termometer kan man nemt indstille den ønskede røgtemperatur. For at øge rygeovnens levetid, er den fremstillet i metalplader som på ydersiden er pulverlakeret med sort maling for en flot finish. Rygeovn Berlin har en holdbarhed på mindst 10-15 år uden frygt for udbrændthed. Der medfølger 2 træpinde, 6 kroge (3 store og 3 små), gitterskuffe, askeskuffe og gitterhylde. Rygeovnens max temperatur er 80 grader og til brændsel anvendes ubehandlet tørt brænde. 

5. Lay-Z Miami oppustelig spa – luksus velvære det meste af året uden at koste en formue!


På 5. pladsen ligger den oppustelige Lay-Z Miami spa til 2-4 personer, som er en formidabel udendørsaktivitet for næsten alle aldre både forår, sommer og efterår. Spaen måler 1,8 meter x 66 cm i oppustet tilstand og kan varmes op til max 40 grader. Den har 81 air jet dyser, som afgiver de masserende bobler, hvilket har en afslappende effekt på kroppen. Der kan være 800 liter vand i Lay-Z spa Miami, og den pustes op på kun 10 minutter. Vandpåfyldningen klares på 1-2 timer.  Der medfølger et isolerende låg, spapumpe, filterpatron og kemikalieflyder samt alt, hvad man skal bruge til opsætning af spaen. Lay-Z Miami er markedets mest populære udendørsspa til prisen og leveres som en nem plug and play løsning. 

Fra luxury-outdoor.dk ønsker vi dig rigtig god julegavejagt og en glædelig jul 2017!