1. Lad varmelegemet være aktiveret, når du ikke bruger dit Lay-Z spa

Afhængigt af brugen er det bedre at lade varmelegemet være aktiveret hele tiden, hvis du anvender dit spa regelmæssigt - det vil sige tre eller flere dage om ugen. Vi vil anbefale, at du indstiller dit spa ved en temperatur på 36/38 grader og derefter opvarmer i en time eller to, før du bruger det, så du for eksempel kan nå op på 40 grader. Da Lay-Z spa varmelegemet er termostatreguleret, vil du for eksempel kun tænde for at øge temperaturen på vandet til den ønskede temperatur. Det er bedre end at lade temperaturen stige og falde meget, da det i så fald bruger mere energi hver gang.

2. Få mest muligt ud af dit Lay-Z cover! 

En af de mest almindelige årsager til temperaturtab er et beskadiget, usikkert og uopustet låg eller hvis du slet ikke bruger det! Varme stiger altid opad, så huller, revner eller huller i låget kan påvirke vandtemperaturen dramatisk. Sørg for, at coveret på din Lay-Z-Spa er sikkert lynet, bundet, fastgjort. Når det fastgøres sikkert, skabes en lufttæt isolerende tætning. 

3. Spar på boblerne

Lay-Z massage systemet giver den beroligende, afslappende oplevelse, som mange gerne vil have, men samtidig er det værd at bemærke, at når luften pumpes i vandet, vil temperaturen begynde at falde. Derfor sparer du på varmeforbruget ved ikke at lade boblerne tænde unødigt. 

4. Placér dit spa nær et område med læ

Placering af dit Lay-Z-Spa i et område med læ hjælper på at opretholde en stabil vandtemperatur. Vindeksponering reducerer temperaturen og noget så simpelt som hegn udgør et effektivt windbreak. Men pas på med at bruge træer eller buske som skjold for vinden, da deres grene og blade kan brække af og falde i vandet. 

5. Isolér og beskyt bunden af dit spa!

At holde bunden af dit Lay-Z-Spa isoleret er en fantastisk måde at bidrage til at reducere driftsomkostningerne og beskytte dit boblebad. Et beskyttende underlag hjælper ikke kun med at forhindre varmen i at sprede sig så hurtigt, når den kommer i kontakt med koldere overflader, men det kan også medvirke til at øge spaens levetid ved at beskytte mod slid og skader forårsaget af grovere overflader.