Der er en række måder, hvorpå efteråret kan være en god tid på året til at nyde dit oppustelige spabad. Faktisk mener vi hos www.luxury-outdoor.dk, at efteråret er en af de mest behagelige tider på året til ren afslapning i et spabad. Find ud af hvorfor vi synes denne sæson af køligere dage og mørkere nætter er en tid, hvor du rigtig skal nyde din spa og ikke tænke på at pakke den væk.


Ændring i temperatur og fugtig luft

Selv om omgivelsestemperaturen kan være køligere, gør den køligere luft det mere behageligt og tilfredsstillende at hoppe ned i boblende varmt vand. Med varmesystemets evne til at få vandet op på 40 °C, kan du nyde godt af wellness i den kolde og fugtige luft på en efterårsmorgen eller aften, der giver dig en fornemmelse af genoplivning i krop og sjæl, som kun et udendørs boblebad kan give dig.

 

Brug mere tid udendørs

Et udendørs spa er en fantastisk måde at komme i kontakt med naturen på og opleve frisk luft. Hvis du virkelig skulle have en undskyldning for at gå udenfor, er en MSpa spabad en virkelig god grund. Det er endda i førende studier blevet foreslået, at naturen giver din hjerne en pause fra den daglige strøm af påvirkninger, som kan have en genoprettende effekt på dine opmærksomhedsniveauer. At være udendørs kan endda styrke dit immunforsvar, hvilket kan reducere din risiko for at få forkølelser, som er typisk på denne tid af året.

 

Mørkere nætter giver stjerneklar himmel

Ud over muligheden for at trække vejret i frisk luft giver de mørkere og længere nætter efteråret nogle spektakulære scener, når det kommer til måneskin og stjerneklar himmel. Er der mon noget bedre end at se på Orion, Tyren eller Tvillingerne eller på stjerneskud, mens du bliver masseret i din Mspa udendørs spabad?

 

Helbredende fordele

Ved at fortsætte med at nyde din spa i efteråret vil du stadig nyde godt af sundhedsfordelene. Hydroterapi er en af de mange fordele ved en spa. Hvis man f.eks. har gigt, stress, hovedpine, diabetes, muskel- og/eller ledskader, er en spa med opvarmet vand og massagedyser med til at få kroppen til at slappe af, forbedre blodcirkulationen og fremme helbredelse. Nogle kunder har ladet  fortælle, hvordan deres varme karbad har hjulpet dem til at kunne nyde en forbedret livskvalitet med sygdomme som fibromyalgi, kroniske rygsmerter samt sklerose. Et spabad kan også være en god katalysator for en god nattesøvn, fordi det varme spavand øger kroppens temperatur og signalerer til hjernen, at det næsten er sengetid.

 

Socialt samlingspunkt

Når de kolde nætter får mange sociale sammenkomster til at rykke indendørs, er et boblebad et godt alternativ til indendørslivet. Et spa-party i haven eller på terrassen med venner og veninder er både underholdende og befriende.

 

Efteråret skal ikke kun foregå indendørs. Med en Mspa spabad kan du opleve en række fordele ved et 40 °C varmt vand. Se vores udvalg af oppustelige spa eller tilpas din spa i efteråret og find i øvrigt ud af, hvordan du lige nu holder din spa i bedste stand her: