Vidste du, at en udendørs spaoplevelse ikke nødvendigvis er den bedste i varmt vejr?

Mange forbinder det med at bade i høj sol og varmegrader der sniger sig over 25 grader. Mange har nok også oplevet at købe et lille, eller måske endda et større, badebassin til haven for derefter at konstatere, at man skal være mere end almindelig glad for koldt vand for at bade i det.

Oppusteligt spabad under åben himmel er ren nydelse

 

Camaro-6p_7_0d0face2-d427-41c0-84d4-b7e4fcd337c9_800x600.jpg

 

Det hænger ganske enkelt sammen med, at vejret i Danmark simpelthen ikke er varmt nok til at opvarme vandet af naturens vej. En oppustelig spa er derfor en fantastisk løsning. Dels kan det indbyggede varmesystem supplere med varmen. Dels kan det ydermere stilles på en temperatur (max 40 grader) som gør, at oplevelsen i regnvejr bliver ekstremt hyggelig.

Forestil dig en sommerferie med børnebørnene der er fanget indendørs. Forestil dig en uge med regn uden at kunne komme udenfor en dør. Forestil dig, at den romantiske dinner med konen/kæresten bliver lidt gråvejrsagtig. Forestil dig at komme hjem fra en gåtur i det kolde vejr og ikke kunne få varmen.

En oppustelig spa er løsningen

En oppustelig spa giver timevis af aktivitet til børnebørnene uden man skal tænke på, om de nu bliver forkølede. En oppustelig udespa er ekstrem hyggelig i regnvejr. Vin, og for den sags skyld øl, smager bare lige en tand bedre når regnen drysser ned over én. En lækker kontrast til det varme vand. En udendørs spa gør bare, at ”Det bare bliver lidt hyggeligere”, hvis der er gråvejr udenfor.

En udendørs spa giver lynhurtigt varmen og velværen breder sig i ens kolde og ømme muskler og led.

Når en stationær spa bliver for dyrt

En stationær udespa kan være en stor investering. En oppustelig spa giver mange af de samme fordele til brugerne, men er samtidig en meget mere fleksibel og ikke mindst økonomisk løsning.

Fakta om oppustelige spabade

En oppustelig spa er kun en brøkdel af et stationær spa
Det koster mellem 50 og 75 kr. at fylde den op med vand (ved 58,63 kr. pr. m3 inkl. afledning).
Det koster ca. 15-25 kr. kroner at varme den op første gang (ved 2 kr. pr. KWH).
Derefter koster det ca. 5-8 kr. i døgnet at vedligeholde temperaturen pr. døgn (ved 40 grader varmt vand og en udendørs temperatur på 20 grader).
Det tager ca. 10 minutter at opstille spaen.
Det tager ca. 30 minutter at fylde den med vand.
Det tager ca. 8 timer at varme spaen op første gang.

Spaen kan stå opstillet i længere tid og det anbefales ikke at slukke for den da filtersystemet sørger for, at vandet altid er rent. Spaen tømmes nemt for vand dels med den medfølgende studs som passer til en lynkobling til vandslange samt med brundproppen der sørger for, at det sidste vand kan tømmes helt inden nedpakning.

Det er med andre ord en meget fleksibel og økonomisk løsning hvis man ønsker sig spa stemning på terrassen eller i haven og man er pludselig ikke afhængig at vejret. Varmt vand og massage giver velvære og forbedret sundhed.