Drømmer du om at tilbringe solrige eftermiddage i en komfortabel hængekøje i din have? Et hængekøjestativ i massivt fyrretræ er en ideel løsning til at skabe et hyggeligt udendørs opholdsområde. I denne guide vil vi kort gennemgå, hvordan du samler et sådant stativ, så du kan nyde øjeblikke af ro og afslapning. Husk også at tjekke den medfølgende instruktionsvideo for yderligere vejledning og tips til samlingen.

  1. Forberedelse: Sørg for at have alt det nødvendige værktøj og materiale klar, herunder skruer, møtrikker, en skruetrækker eller boremaskine og selvfølgelig alle delene til hængekøjestativet.
  2. Placering: Vælg et passende sted i haven eller på terrassen til dit hængekøjestativ. Det skal være et fladt og stabilt underlag.
  3. Montering: Følg nøje instruktionerne, der fulgte med dit hængekøjestativ. Start med at samle de forskellige dele og sikre dem sammen med skruer og møtrikker.
  4. Justering: Når stativet er samlet, skal du sikre dig, at det står stabilt og i vater. Justér eventuelt benene, så de står korrekt og jævnt.
  5. Test: Efter montering er det en god idé at teste stabiliteten og holdbarheden af stativet ved forsigtigt at sætte dig i hængekøjen og bevæge dig rundt.

Med disse trin er du godt på vej til at nyde afslappende øjeblikke i din hængekøje under åben himmel. Husk altid at følge producentens instruktioner og sikkerhedsanvisninger for at sikre en optimal og sikker oplevelse.

Instruktionsvideo: