Efteråret er en af ​​de mest behagelige tider på året til afslapning i et boblebad - den køligere lufttemperatur gør det bare endnu mere behageligt at sidde i et boblende varmt spa udenfor samtidig med, at man mærker kulden på kinderne. Så her er nogle råd til at forlænge nydelsen af ​​din spa og til på bedste vis at forberede din Lay-Z-spa til den kommende sæson, så du kan læne dig tilbage og slappe af, mens du ser den smukke sæson udfolde sig omkring dig.

 

Modstå den kolde luft ved at isolere din Lay-Z-spa

Hvis du beholder din spa udendørs, når lufttemperaturen falder, vil din Lay-Z-spa-pumpe uundgåeligt være nødt til at arbejde hårdere for at opretholde den ønskede temperatur, du har indstillet.Sørg for at din Lay-Z-spa er godt isoleret. Det vil hjælpe dig med, at den taber mindre varme og dermed holder energiforbruget nede. Der er en række trin, du kan tage for at sikre, at du holder så meget på varmen i spaen som mulig (anvendelse af spa låget, et isolerende underlag mv.).

Læs også 5 spare-tips når du skal opvarme dit Lay-Z spa”

 

Håndtering af vådt græs, nedfaldne blade og grene samt andre genstande fra naturen

Selvom efterårsblade er smukke og farverige, vil ingen have dem flydende i deres Lay-Z-spa. De forårsager alle mulige problemer, heriblandt overskygget vand, bakterier og filterblokeringer. Så det er vigtigt at forhindre det i at komme i spaen. Sørg for at dit Lay-Z-spa låg er godt monteret, oppustet og sikret, mens det ikke er i brug.Hvis låget er blevet beskadiget og ikke er i orden, er det vigtigt at erstatte det for at beskytte din Lay-Z-spa fuldt ud. Hvis din spa stadig er under garanti, og du føler, at den er beskadiget som følge af en fabrikationsfejl, bedes du kontakte dit Bestway DK aftersales team her:

E-mail: denmark@bestway-service.com, Tlf.: 69 91 15 76

 

Under bruseren før brug.

Et brusebad før dit brug af Lay-Z spa hjælper med at fjerne de naturlige olier, som akkumuleres på kroppen, samt eventuelle deodoranter, fugtighedscreme, makeup osv. Din filterpatron holder også længere og mængden af ​​kemikalier, du skal bruge, kan reduceres.

 

Tør eller vask fødderne, hvis du skal gå på tværs af græs eller faldne blade, før du hopper i!

Uanset om du bruger dine hænder, et håndklæde, en spand vand eller endda et fodbad, vil dette hjælpe på en længere holdbarhed af din filterpatron ligesom mængden af ​​kemikalier, du skal bruge til at behandle spaen og beskytte din pumpe, kan reduceres!

 

Skim dit vand efter brug

Skimming af spa-vandet efter brug vil bidrage til at holde vandkemikaliebalancen på et optimalt niveau, samtidig med at pumpen ikke går i stykker på grund af forsøget på at filtrere store blade.

 

Hold din filterpatron ren

For at varmelegemet skal kunne arbejde på sit mest effektive niveau, skal din filterpatron ganske enkelt være i optimal stand.Sluk først filtreringsfunktionen på din pumpe og fjern derefter filterhuset fra spaen. Fjerner du nu eventuelle blokeringer, vil det straks øge gennemstrøms-hastigheden og forbedre varmeffektiviteten. Et lille antal brugere har rapporteret om vanskeligheder med at skrue filterhuset af. Hvis det er tilfældet, bedes du kontakte dit Bestway DK aftersales team for yderligere råd lige her:

E-mail: denmark@bestway-service.com, Tlf.: 69 91 15 76

 

Rengøring af filterpatron

Rens filterpatronen for snavs og rester, der kan forårsage blokering af vandgennemstrømningen. Det er vigtigt at gøre dette så ofte som muligt. Vi foreslår hver tredje dag, hvis du bruger det hver dag for at forhindre opbygning af algevækst. Hvis du kæmper for at fjerne snavs, eller hvis filterpapiret er blevet hårdt, misfarvet eller beskadiget, er det på tide at udskifte det.

 

Udskiftning af filterpatron

Vi anbefaler, at du udskifter filterpatronen hver 2.-3. uge i perioder med hyppigt brug.

Læs også "Alt du bør vide om spa filterpatroner"


Efterhånden som sommeren ebber ud, og vi byder både Halloween, tågede formiddage, visne blade, nedfaldne æbler og andet velkomment i oktober måned, håber vi, at du finder vores tips til at opretholde din Lay-Z spa i efteråret nyttigt og på den måde kan vinde masser af kvalitetstid i et varmt boblebad samtidig med, at du kan nyde din have forvandle sig i et nyt smukt farvespil.