I dette blogindlæg bliver du præsenteret for, hvilke fordele og ulemper der er ved de to produkter. Dermed kan du selv vurdere, hvilken pizzaovn der passer bedst til dig.

Pris

Uuni 3 og Uuni Pro befinder sig i nogenlunde samme prisklasse. Dog er der en lille prisforskel på de to ovne. Uuni 3 har en vejledende pris på 3.494 kroner, mens Uuni Pro står til 4.997 kroner.

De to pizzaovne ligner meget hinanden, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er en række forskelle på de to ovne. Disse forskelle vil vi komme meget mere ind på i de kommende underafsnit. Fortsæt læsningen, hvis du gerne vil blive klogere på, hvorfor der er så stor prisforskel på de to produkter. 

  •       Uuni 3: 3.494 kroner (vejledende pris)
  •       Uuni Pro: 4.997 kroner (vejledende pris)

Pizzastørrelse 

Uuni Pro bør være at foretrække, hvis man har et ønske om tilberede store og delikate pizzaer. Denne ovn byder nemlig på en maksimal pizzastørrelse på hele 40 cm. i diameteren. Til sammenligning har Uuni 3 en maksimal pizzastørrelse på 33 cm. Det giver en difference på 7 cm. – en relativ betydelig difference.

  •       Uuni 3: 33 cm.
  •       Uuni Pro: 40 cm.

Opvarmningstid

 

Skal du kunne tilberede pizza på ingen tid, så kan du med fordel vælge en pizzaovn med en kort opvarmningstid.

 

Uuni 3 kan nå op på 500 grader på 10 minutter, mens Uuni Pro skal bruge 20 minutter på at opnå en temperatur på 500 grader. Uuni 3 pizzaovnen bør derfor være at foretrække, hvis man vægter en kort opvarmningstid højt.

 

  •       Uuni 3: 10 min. (500 grader)
  •       Uuni Pro: 20 min. (500 grader)

Tilberedningstid 

Når de to pizzaovne først er varme, så er det muligt at tilberede en pizza på blot 60 sekunder. Selvom der er tale om pizzaovne, så er det også muligt at tilberede kød, skaldyr, fisk, grøntsager og meget andet i dem. Faktisk er de to ovne ideelle til alle fødevarer, der nyder korte tilberedningstider. 

Opsummeret har det ikke noget at sige, om du vælger den ene eller anden ovn, hvis man udelukkende kigger på tilberedningstiden.

  •       Uuni 3: 60 sekunder
  •       Uuni Pro: 60 sekunder

Så hvad er konklusionen?

 

Konklusionen er, at der er tale om to fremragende pizzaovne, som har hver sine forcer. Den ene ovn udmærker sig ved at byde på en stor tilberedningsflade, mens den anden byder på en imponerende kort opvarmningstid. 

Det er svært at sige, hvilken pizzaovn der vil være den bedste for dig, da det afhænger af dine individuelle behov og ønsker. Du kan evt. udforske de to ovne nærmere, hvis du endnu ikke har træffet en beslutning. Du er om ikke andet sikret en god handel, uanset om du køber den ene eller anden pizzaovn.

Er du meget til grill og terrasseliv, så er Uuni Pro helt klart vinderen. Bruger du derimod kun din grill et par gange om året, så er Uuni 3 et fint valg.