Lige som naturen havde til hensigt

Vanding af planter er ikke altid let. Enten bliver de vandet for lidt, og de tørre ud; eller også bliver de vandet  for meget, og så risikerer du at de rådner og lugter, fordi der er for meget vand ved rødderne. LECHUZA har derfor udviklet et intelligent vandingssystem, der gør det muligt for planterne at modtage den helt rigtige mængde vand, netop den mængde som de har brug for – præcis som naturen har til hensigt.

Enkel, effektiv, en af ​​slagsen!

Det intelligente selvvandingssystem efterligner et naturligt miljø for planterne. Sammen med LECHUZA-PON plantesubstrat understøttes planterne med de vigtige næringsstoffer og LECHUZA-PON hjælper med at regulerer tilførslen af ​​vand til rødderne, så planten altid får den rigtige mængde vand uden risiko for overvanding.

Storslåede planter, der trives!

Selv uden grønnefingre giver LECHUZAs selvvandingssystem dig mulighed for at nyde en overflod af grønne blade og farverige blomster, præcis som naturen havde til hensigt. Alt du skal gøre er at sikre, at der er nok vand i reservoiret efter ompotning.

Vand én gang, læn dig derefter tilbage og slap af!

Vandbeholderen i selvvandingssystemet er let at fylde udefra. Vandstandsindikatoren holder dig altid informeret om mængden af ​​vand i plantekassen. Og når reservoiret er fyldt, kan du læne dig tilbage og slappe af eller endda tage på ferie. Dine planter får alt det vand, de har brug for.

Sådan fungerer selvvandingssystemet

Du skal placere planten i plantekassens, f.eks. med LECHUZA-PON eller almindelig plantejord. Efter at planten har startet sin vækst, vil din plante modtage alt det vand, den har brug for, fra vandreservoiret.

Plantning

Dæk separatoren med det plantejord eller LECHUZA-PON-substrat. Sæt planten og LECHUZA-PON i plantekassen og efterfyld plantekassen med plantejord.

Opvækstfase

I løbet af de næste 12 uger skal du fortsætte med at vande planten, som du plejer, og hæld vand "på" den fra oven. Når først vækstfasen er afsluttet, er planten i stand til at passe sig selv.

Vanding og tør fase

Efter vækstfasen skal du, når du vander planten, sørge for at fylde vandbeholderen via vandforsyningsskakten, indtil vandstandsindikatoren viser "max." Nu vil din plante passe sig selv, takket være LECHUZA. Hvis vandstandsindikatoren viser "min.", indikerer dette starten på den "tørre fase" for anlægget; denne fase, kan vare 2-10 dage*. Efter hver tør fase genopfyldes vandbeholderen til "max." via vandforsyningsskakten.Vandstandsindikator: Holder overblikket

Takket være vandstandsindikatoren ved du altid, om du skal vande din plante eller ej. Vent, indtil indikatoren står på "min." , før der genvandes. Foretrækker din plante et tørre klima? Vent derefter et par dage, før du genopfylder beholderen. Tilførselsrøret gør det nemt at fylde reservoiret med vand eller gødning.

Aftapningsprop: Praktisk til udendørs brug

Hvis du skal bruge potten til udendørs brug, skal du blot skrue aftapningsproppen af. Et overløb sikrer, at der forbliver nok vand i vandbeholderen. Overskydende vand løber af og drænes via overløbet. Dette beskytter dine planter mod at blive overvandet, selv når det regner.