Mærker Der er 12 producenter

 • Bestway

  Bestway producerer og forhandler alt fra oppustelige spa og pools til paddle boards og luftmadrasser. Kvaliteten på produkterne er desuden noget af det bedste, man finder på markedet, og du er derfor sikret god holdbarhed og tidløst design, når du eksempelvis køber en pool fra Bestway. Derudover er mærket enormt innovativt, når det kommer til deres produkter, der desuden bliver solgt verden over. De er med på de nyeste trends og tendenser inden for vandsport og spaoplevelser, de har fingeren på pulsen, og så er de ofte de første til at lancere nye, innovative produkter i branchen.

 • BEX Sport

  Bex sport er firmaet bag fem kendte mærker, Bex - træspil, Sunsport - Havespil, Snowzone - Snowproducts, Gamesson - Bordspil og Cartdart - Dart.
  I over 25 år har Bex sport designet, udviklet og markedsført både ude- og indendørsspil til alle aldre. Mærker er gennem årene vokset stærkere, og er repræsenteret over hele verden.
 • Lay-Z-Spa

 • Luxury Outdoor

  Hos Luxury Outdoor ønsker vi at gøre det muligt for vores kunder at hive feriestemning og luksus ind i hverdagen. Derfor har vi udvalgt forskellige kvalitetsprodukter fra diverse brand, som kan give følelsen af ferie hele året rundt. I vores sortiment finder du f.eks. grill og pizzaovn til udekøkkenet, hængekøje og varmelampe til terrassen samt spa og pool til baghaven.

 • Luxury Outdoor Specials

  Når sommeren endelige rammer Danmark, skal der slikkes sol i haven og nydes grillmad på terrassen. Derfor skal du naturligvis være klar med de rigtige havemøbler, så du kan læne dig tilbage og nyde de varme himmelstrøg. Luxury Outdoor har gjort det let at indrette haven med stil, designermøbler og grilludstyr, så du har alt det, du skal bruge til sommerstart. 

 • SpaCare

  Selvom din spa eller pool har rense- og pumpesystemer, kræver det vedligeholdelse, hvis der skal skabes et rent og sundt miljø i dit poolvand.

  SpaCare har produceret en række produkter, som kan hjælpe dig med at pleje og vedligeholde dit spabad eller swimmingpool.

 • Uuni

  Uuni er mærket bag den revolutionerende pizzaovn Uuni 2S, som er den perfekte accessory til pizzaelskerens udekøkken.

  I dag sælger Uuni sine ovne i mere end 60 lande verden over, og hos Luxury Outdoor kan du altså finde den revolutionerende Uuni 2S, der kan tage din pizzabagning til et helt nyt niveau. 

 • Vivere

  Med en hængekøje fra Vivere får du et helt unikt møbel til både indendørs og udendørs brug, som hurtigt vil blive hele familiens nye yndlingsplads.