Cacoon Olefin Single Dør fra Vivere

Sæt dør på din Cacoon Single og skab et hyggeligt og roligt rum, børnene eller voksne kan trække sig tilbage til. Praktisk hvis Cacoon bruges udenfor og man vil lukke blæsten ude.

16 anmeldelser - i alt 4/5 stjerner

På lager

  • Hurtig levering i hele DK
  • 2 års reklamationsret
  • 14 dages fortrydelsesret

Cacoon Olefin Single Dør

Sæt dør på din Cacoon Single og skab et hyggeligt og roligt rum, børnene eller voksne kan trække sig tilbage til. Praktisk hvis Cacoon bruges udenfor og man vil lukke blæsten ude.

Produktbeskrivelse

Cacoon Olefin Single dør kan nemt påsættes din Cacoon hængekøje. Den hjælper dig med at skabe læ for vand, blade og andet som naturen smider af sig. Det lille overlap af lærred vil holde det meste ude af. For bedre beskyttelse rulles materialet under bunden af ​​din Cacoon.

En dør er især god til sin Cacoon hvis man har børn, da børn elsker at fordybe sig i en leg helt for sig selv, væk fra sine forældre.

Olefin-modellerne er fremstillet i Olefin fiberstof, som er velegnet til udendørs brug i sommerhalvåret.

Olefin fiberstof:
Olefin fiberstof er let at rengøre, det har stor lysfasthed og absorbere ikke vand. Derudover er det ildresistent og modstandsdygtig overfor meldug. Derfor er Olefin produkterne velegnet til udendørs brug. Vi anbefaler dog at de tages ind om vinteren.

Olefin er fremstillet af plastkugler, der smeltes og bearbejdes. Det skaber fiberen, som derefter spindes ind i garn og væves i stof. Farven tilsættes under smeltningsprocessen, hvilket betyder, at farven er i hele fiberen, ikke kun på overfladen.

Teknisk data

Vægt (kg) 0.6

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp. Vi ånder for vores produkter og kan svare på de fleste af dine spørgsmål.

Ring eller send en mail til os.

Tilbehør

Andre produkter i samme kategori