Grill 27 varer

Der findes ikke noget mere hyggeligt end varme sommeraftener på terrassen med grillmad og godt selskab. Derfor skal du naturligvis gå sommeren i møde med en grill, så du kan kokkerere under åben himmel og servere lækre steaks og sprøde frankfurter for venner og familie. 

Lækker mad, godt selskab og lune temperaturer er den perfekte opskrift på en skøn sommeraften for de fleste. I Danmark hører lækker grillmad sig til om sommeren, og derfor skal du naturligvis være klar til de lune aftener med en grill af god kvalitet. Med en god gasgrill får du en fed og funktionel tilføjelse til haven, som du kan have glæde af langt ind i efteråret. Derudover er det ikke blot pølser, der kan komme en tur på grillen, når sommermaden skal tilberedes. Faktisk kan du bruge din gasgrill til alverdens retter og opnå velsmag, sprødhed og skorpe på kød, grøntsager, brød og meget mere. Med en god gasgrill har du altså mange muligheder for lækker madlavning, hvilket gør den ideel til solrige sommeraftner såvel som til regnfulde efterårsdage, hvor I trækker spisningen inden døre. 

Gasgrill forhandler

Hos Luxury Outdoor forhandler vi gasgrill i forskellige varianter. Det smarte ved at vælge en gasgrill frem for en kulgrill er blandt andet, at den varmer langt hurtigere op. Med en gasgrill vil du typisk have en varm og klar grill på 10 minutter, mens kulgrillen ofte tager 30 minutter, før kullene er varmet op. Derudover kan du langt lettere regulere temperaturen med en gasgrill, hvor du blot kan justere varmen ved at skrue op og ned som på et komfur. Du får altså mere kontrol over din madlavning med en gasgrill, hvorfor den er det ideelle valg til sommerens grillfester og familieaftener med god mad. 

I vores sortiment finder du to forskellige gasgrill af mærket Z-BBQ fra Zederkof. Begge grill har fedt design, høj funktionalitet og er CE-mærket.

Det er helt tydeligt, at lækkert design og høj kvalitet har været fokus ved produktionen af begge grill, og særligt Z-BBQ Elegance har enormt meget at byde på med et hav af spændende funktioner. Foruden grill forhandler vi desuden gasgrill-overtræk, som sørger for beskyttelse af din gasgrill året rundt.