Pizzaovne 35 varer

Hvis du vil skabe ekstra autentiske pizzaoplevelser til hele familien, skal du naturligvis have fingrene i en pizzaovn. Med en pizzaovn får du det ultimative redskab til dit udendørskøkken og kan imponere venner og familie med lækre pizzaer bagt på traditionel vis. I vores sortiment kan du finde en af verdens mest innovative pizzaovne samt tilbehør til pizzabagningen.

En pizzaovn er den perfekte tilføjelse til udekøkkenet eller haven, hvis du elsker at lave mad under åben himmel og afprøve nye metoder, når det kommer til pizzabagning. Med en pizzaovn kan du kreere de lækreste, sprødeste pizzaer til venner og familie og imponere med din kokkekunst. En pizzaovn kan desuden sagtens benyttes til andre retter, som egner sig til kort tilberedning i ekstrem varme. 

Hos Luxury Outdoor forhandler vi en yderst revolutionerende pizzaovn fra mærket Uuni. Uunis pizzaovn 2S er nemlig enormt effektiv, fordi den fyres op med træpiller, hvorfor den kan blive ekstremt varm på kort tid. Der ligger mange tusinde udviklingstimer bag denne innovative pizzaovn, hvilket har resulteret i et revolutionerede produkt, der virkelig kan opgradere din pizzabagning.

 

Pizzaovn Uuni 2S

Uuni 2S er nem at betjene og tænde, og det kræver altså hverken kurser eller mange timers øvelse at skabe perfekte pizzaer til hele familien. Derudover er ovnen lille og let, hvorfor den er nem at transportere med rundt overalt.

Uuni 2S kan blive op til 500 grader varm, fordi træfyret fyres op med træpiller, der er lavet af tysk bøgetræ og har en virkelig høj brændværdi. Det tager blot 10-13 minutter for pizzaovnen at varme op til 500 grader, hvilket gør den meget effektiv sammenlignet med andre pizzaovne.

Foruden en optimal pizzaovn, som slår mange af markedets andre ovne med længder, forhandler vi også tilbehør til din pizzabagning. I vores sortiment finder du først og fremmest et overtræk/taske, der passer til Uuni-ovnen samt træpillerne, der ligeledes skal bruges til ovnen. Derudover finder du pizzasten, pizzaspade og støbejernspande – alt sammen i mærket Uuni. Støbejernspanden kommer med tilhørende bordskåner og er særlig smart til dig, der ønsker at bruge din ovn til andet end pizza. Med panden kan du nemlig tilberede kød, fisk, grøntsager og meget mere i din Uuni 2S-ovn.


Pizzaovn Uuni 3

Husk at du også kan købe den nye Uuni 3 model. Læs meget mere om Uuni 3 her og køb nu