Plantekasser og højbede 13 varer

Med plantekasser og højbede kan du skabe hyggelige udeområder i din have eller på din terrasse. Du kan få haven tæt på og du kan variere udtrykket i din have  eller på terrassen ved at skabe niveauforskelle, eller bruge kasserne som læhegn og til at skabe terrasse-inddelere.


Med højbede og plantekasser kan du hurtigt forvandle dit uderum til en indbydende oase. Du kan give din have, terrasse eller altan nyt liv med alt fra farverige blomster til smagfulde krydderurter.
Højbede og plantekasser er en fantastisk og enkel måde at få blomster, planter eller krydderurter i haven på. Du kan skabe et hyggeligt udeområde, give dig selv en bedre arbejdsstilling i haven og gøre det sværere for snegle og kryb at nå dine planter.

Plantekasserne med hjul, er den nem måde at skabe en dynamisk have, hvor du kan ændre indretningen, når det passer dig. På den måde kan din have hele tiden være up-to-date med, hvordan du helst vil bruge den. En plantekasse med hjul vil samtidig gøre det let for dig at give dine planter de mest optimale forhold at gro i. Du kan flytte dem ud i solen eller skyggen alt afhængigt af vejret, og flytte dem indenfor, når vinteren nærmer sig.