Havepejs LIMA fra Cook King

LIMA havepejs hjælper dig med at skabe en utrolig atmosfære i din have og et samlingspunkt på kølige aftner.

16 anmeldelser - i alt 4/5 stjerner

På lager

  • Hurtig levering i hele DK
  • 2 års reklamationsret
  • 14 dages fortrydelsesret

111483

Havepejs LIMA

LIMA havepejs hjælper dig med at skabe en utrolig atmosfære i din have og et samlingspunkt på kølige aftner.

Produktbeskrivelse

Havepejsen er den perfekte løsning til kølige aftener i haven eller på terrassen. En behagelig varme kommer hurtigt ud af pejsen, hvilket gør hver aften til en unik oplevelse. Dens praktiske og moderne design vil dekorere enhver have.

Pejsen kan bruges til madlavning og stegning på den øverste top. Tilberedte retter på komfuret vil have en karakteristisk smag og aroma af brændt træ.

Vores havepejs LIMA hjælper dig med at skabe en utrolig atmosfære i din have. Takket være sin massive struktur lavet af tykke metalplader opvarmes ovnen hurtigt til høje temperaturer og giver samtidig sin varme til omgivelserne; som et resultat kan du komfortabelt varme dig selv ved at stå tæt på det. Ovnens kant er skåret ud af en tyk stålplade med en CNC-laser. 

Når du laver bål i pejsen, vil du se en unik glød af ild komme ud af pejsen, og den faldende skygge vil skabe en behagelig atmosfære.

Pejsens lys og varme bestemmer det centrale punkt i din have og skaber en unik, hyggelig atmosfære. Pejsen vil samtidig være en dekorationer i haven og berige den og give haven stil og elegance.

Hele strukturen er meget stabil og fast. Alle elementerne er svejset sammen; som et resultat er der skabt et utroligt stabilt produkt. Pejsen har en hylde, hvor en stor mængde træ kan opbevares. Derudover beskytter hylden jorden mod høj temperatur. 

Røgudgangens høje placering beskytter brugerne af produktet mod kontakt med røg. Den aftagelige askeskuffe er en yderligere fordel ved rengøringen af ​​pejsen.

Tekniske specifikationer:
Størrelse: 50x33 cm
Samlet højde: ca. 108 cm
Materiale tykkelse: 1,5 mm
Vægt: ca. 20 kg
Materiale: naturstål

"HÅNDLAVET" HØJ KVALITET PRODUCERET I EUROPA

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp. Vi ånder for vores produkter og kan svare på de fleste af dine spørgsmål.

Ring eller send en mail til os.

Andre produkter i samme kategori