Velkommen til Black Friday 2017

Glæd dig til Black Friday fredag den 24. november, hvor vi her på www.luxury-outdoor.dk sænker priserne med yderligere 20 % på ALLE varerne! Vil du overraske dine kære med den fedeste julegave, fødselsdags- eller måske bryllupsgave i år, så er det fra denne fredag, at du for eksempel finder udendørs spabad, Uuni pizzaovn, rygeovn, hængekøje, grilludstyr, udendørsmøbler, festpakker og masser af andet luksusudstyr til haven og terrassen til vanvittige priser – men du skal skynde dig, for der er rift om varerne fra netop denne fredag!

 

Hvor længe varer Black Friday?

Black Friday her i shoppen starter fredag den 24. november fra kl.0.00 og varer – modsat mange andre butikker - helt til søndag kl. 23:59! Du har således rigtig god mulighed for at nappe et godt tilbud, når det passer dig bedst. Og ikke nok med det – vi fortsætter prisfesten på Cyber Monday mandag den 27. november, som er nethandlens svar på Black Friday! Så glæd dig til nogle vilde dage med super gode tilbud. –Slip for stress og køb julegaverne, når det passer dig bedst.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er navnet på fredagen efter Thanksgiving, som oprindeligt var en kristen høstfest, der første gang fandt sted i 1621 omkring den tid, hvor de første europæere kom til Amerika, og de indfødte indianere hjalp dem med at skaffe føde. Siden er Thanksgiving gået hen og blevet en helligdag, man fejrer med familie og venner uanset religion, og som altid ligger på den fjerde torsdag i november. Navnet Black Friday dukkede senere op i Philadelphia-området i USA som en beskrivelse af den voldsomme trafik af handlende, som opstod dagen efter Thanksgiving. Derfor har Black Friday udviklet sig til en global markering af starten på julehandlen og til en af årets største shoppedage i detailbranchen, hvor alverdens butikker bugner med gode tilbud – også her på www.luxury-outdoor.dk.


Cyber Monday med spa, pizzaovne og møbler

Black Friday kædes nu ofte sammen med Cyber Monday, der afholdes på internettet tre dage senere – selvfølgelig også her på www.luxury-outdoor.dk. Så glæd dig til at finde pizzaovne, spabade, hængekøjer, udendørsmøbler og meget andet udendørsluksus til vanvittige priser i fire lange dage her i shoppen.

 

Bliv helt klar ved tasterne til at nappe de store online rabatter

Vi har i forvejen inddelt alle vores Black Friday tilbud i kategorier, så du nemt kan danne dig et overblik og finde hen til netop den vare, du leder efter. Hvis du for eksempel leder efter en transportabel pizzaovn, der kan tages med på stranden, på båden, på campingpladsen, i skoven  eller sommerhuset og bager pizzaer på 60-90 sekunder, så vælger du hovedmenuen ”Grill og Pizza” og dernæst kategorien ”Pizzaovne”. Så vil du hurtigt finde frem til den transportable Uuni pizzaovn. Er det i stedet et oppusteligt udendørs Lay-Z spa, du er ude efter, vælger du hovedmenuen ”Spa” og dernæst kategorien ”Oppustelige spa” – nemmere bliver det ikke.   

Så glæd dig til vanvittige priser her i shoppen i fire lange dage – fra Black Friday den 24. november til-og-med Cyber Monday den 27. november. Vi ses!