Black Friday pizzaovn d. 29 november

Går du bevidst efter en pizzaovn eller måske efter pizza redskaber af høj kvalitet på Black Friday fredag den 24. november, så finder du flere slags her på www.luxury-outdoor.dk. Vi har både pizza stålovn, pizza stenovn og transportabel pizzaovn til uhyre vanvittige priser fra denne dag og tre dage frem til-og-med Cyber Monday den 27. november. Gå til hovedmenuen ”Grill og Pizza” og vælg dernæst kategorien ”Pizzaovne”. Da lagerbeholdningen i forvejen er rimelig lav på mange af vores varer her sidst på året, opfordrer vi til at handle hurtigt - til gengæld har du de fire lange dage med super gode tilbud, hvor du kan spare 20% på ALLE varer i shoppen – også på i forvejen nedsatte varer.

Gå til pizzaovne her og se alle tilbud

Uuni 3 pizzaovn inkl. tilbehør – årets fedeste julegave!

www.luxury-outdoor.dk er vi stolte af at kunne tilbyde en af verdens absolut bedste og mest innovative pizzaovne i 2017 - nemlig Uuni 3 pizzaovnen. Denne pizzaovn er blevet en global sællert til en meget fornuftig pris og er naturligvis også endnu bedre end dens forgænger Uuni 2S. Derfor har vi som distributør i Danmark bevidst købt stort ind i år. Navnet Uuni kommer af, at pizzaovnen ikke kun er designet til pizzabagning et fast sted udendørs. Den forener muligheden for også at lave mad som fladbrød, grøntsager, skaldyr og kød på næsten ethvert sted ude i det fri. Uuni 3 blev i 2017 kåret som Vesta Award Winner og Chelsea Flower Show Finalist. Det fede ved Uuni 3 pizzaovnen er, at den varmer op til 500 grader på små 10 minutter og bager en pizza på ca. 33 cm i diameter på kun 60-90 sekunder. Det er hurtig lækker mad, som de fleste af os gerne vil have det, hvis det skal være fra brændefyret ovn, der giver pizzaen den der helt rigtige smag, lethed og sprødhed, som var den bagt et sted nede i Italien. Dertil kommer at Uuni 3 pizzaovnen kun vejer 13,4 kg, hvilket gør den nem at transportere, så du kan have den med på en tur til stranden, på båden eller i skoven. Overtrækstasken, som passer til, gør det super nemt at transportere Uuni 3 pizzaovnen fra sted til sted. Uuni 3 er bedre end dens forgænger, dels fordi den er bedre isoleret ved at holde på al varmen og dermed sikrer en konstant temperatur i ovnen, og dels fordi den nu har tre ben i stedet for fire (Uuni 2S), hvilket gør den endnu mere stabil på alle overflader. Derudover er skorstenen designmæssigt fornyet med klikbare låsemekanismer, som gør det nemt at sætte ovnen op eller pakke den væk. Uuni pizzaovnen er fremstillet i rustfrit stål. Det betyder at uanset vejrforhold, ruster den ikke, og Uuni er endda blevet testet i op til -22 grader med succes. På Black Friday den 24. november kan du få Uuni 3 pizzaovnen inklusiv pizzaspade, pizzasten, overtrækstaske, 15 kg. Luxury Outdoor egetræspiller i sæk, manual og sikkerhedsinstruktioner og Uuni opskriftsbog (e-bog) med gratis fragt – alt dette for kun 1.996 kr. og du sparer hele 1.498 kr. svarende til 42,87% af normalprisen (3.494 kr.). Tilbuddet gælder til-og-med Cyber Monday den 27. november. En perfekt julegave til manden on-the-go eller til bryllupsparret, som skal i gang med at nyde livet som ægtepar med masser af skønne stunder ude i det fri.

Nonno Lillo single pizza stålovn – italiensk udendørsmadlavning på lavasten!

Skal du glæde en af dine nærmeste, hvis hjerte banker for Italien, så er Nonno Lillo single pizza stålovnen et rigtig godt gavevalg. Denne transportable pizza stålovn på 35 kg er håndlavet i Italien i 100% rustfrit stål og har en rummelig bageflade af naturlig lavasten på 50 x 40 cm. Det betyder, at den kan bage en noget større pizza af gangen sammenlignet med Uuni 3 pizzaovnen, ligesom den kan rumme flere småretter af gangen. Derudover kan den nemt transporteres i bil og løftes af to personer til sit ståsted for eksempel i haven, på terrassen, campingpladsen eller altanen. Den kræver blot et holdbart og brandsikkert understel. Fordelen ved denne pizzastålovn er helt klart dens størrelse kontra vægt samt dens bageflade af naturlig lavasten. Lavastenen har evnen til at varme meget hurtigt op og køle langsomt ned. Det giver en rigtig god varmeudnyttelse og er samtidig ekstremt brændstofs besparende. Nonno Lillo når op på en temperatur på 300 grader i løbet af bare 10-25 minutter og bager en pizza på kun 1-2 minutter. Der medfølger termometer og skorstensrør med regn kap i rustfrit stål samt låge og plade til afskærmning af brænde. Fra Black Friday 24. november kan du få denne italienske Nonno Lillo single pizza stålovn med gratis fragt til kun 3.396,60 kr. og du sparer hele 1.598,40 kr. svarende til 32% af normalprisen (4.995 kr.).    Tilbuddet gælder til-og-med Cyber Monday den 27. november.

Gå til pizzaovne her og se alle tilbud

 

Forno Wood pizza stenovn inkl. tilbehør – det perfekte udendørs samlingspunkt med intens hygge og smag!

Her får du virkelig meget kram for pengene! En Forno Wood pizza stenovn håndlavet i Portugal af isolerende byggematerialer som 4 cm uld og et jernnet med ildfaste charmottesten og et tykt lag ildfast mørtel omkring. Stenovnen har en bageflade på 85 x 75 cm, som giver plads til 4 pizzaer på 30 cm i diameter af gangen – eller flere retter på en gang. Forno Wood pizza stenovnen er det perfekte udendørs samlingspunkt for familie og venner, hvis man ønsker intens udendørshygge i mange timer med optænding, tilberedning og indtagning af lækker rustik mad til lyden af træets knitren og synet af flammernes skær. Bunden er af beton og jern og stenovnens udvendige mål er 100 x 100 cm. Forno Wood stenovnen har en vægt på ca. 600 kg. og kræver derfor et fast ståsted med stabil grundflade og et holdbart og brandsikkert understel for eksempel i mursten, jern, sten eller beton. Ovnen kan løftes på et løftebord, løftepaller med saks eller med løfteudstyr i krogene, som sidder på hver side af bunden. Der medfølger skorstensrør med regn kap i rustfrit stål, termometer i rustfrit stål, lerfad, stege rest og overtræk i vinyl. Fra Black Friday 24. november kan du få denne fantastisk charmerende Forno Wood pizza stenovn 100 x 100 cm inkl. tilbehør og gratis fragt for kun 3.940,60 kr. og du sparer hele 1.854,40 kr. svarende til 32% af normalprisen (5.795 kr.). Guide til håndtering af Forno Wood pizza stenovnen samt instruktion til påsætning af skorsten kan downloades direkte fra produktsiden i shoppen.  

Vi glæder os til fire dages forrygende prisfest. Vi har lagt godt i kakkelovnen med 20% rabat på ALLE varer inklusiv i forvejen nedsatte varer fra og med Black Friday den 24. november til-og-med Cyber Monday den 27. november. Vi krydser samtidig fingre for, at der er nok pizzaovn på lager – så vent ikke for længe i løbet af de fire lange dage prisfesten varer!   

Husk at du altid er velkommen til at kontakte vores kundeservice for spørgsmål på tlf.: 70 60 55 41 alle hverdage fra kl.9-15 eller på mail: kundeservice@luxury-outdoor.dk.

Vi ses!


Gå til pizzaovne her og se alle tilbud