Hos www.luxury-outdoor.dk sætter vi utrolig stor pris på bloggere, som skriver om deres erfaringer og meninger om forskellige produkter indenfor luksus udendørsliv i haven og på terrassen. Vi følger løbende med på blogs og Facebook-sider, som omhandler emnet udendørsliv/ferieliv.

Vi samarbejder i dag allerede med en række blogs, hjemmesider og Facebook-sider, der får tilsendt varer fra os, som interesserer dem. De har herefter mulighed for at skrive deres personlige erfaringer og meninger om produktet og/eller at udlove det i en konkurrence. På den måde finder vi bl.a. ud af hvilke varer, der er værd at købe og sælge.

Kom i gang   

Før du kan få tilsendt varer fra os, er det vigtigt at vi kender til forskellige forhold om dig og din blog, hjemmeside eller Facebook-side.

Vi vil gerne kende disse informationer vedrørende din side:

  • Hovedemne
  • Ca. antal besøgende pr. måned
  • Hvor lang tid har du blogget/været i gang
  • Et link til din side   

Kontakt os i dag, klik her.

Bemærk, at der kan være lidt længere svartid på denne type mails. For at det skal være interessant for os, skal det selvfølgelig være en side, som har nogle læsere/fans og er relevant for luxury-outdoor.dk. Vi vurderer fra gang til gang, om et samarbejde er relevant, og hvor mange produkter, vi kan give. Vi kan ikke garantere, at vi samarbejder med alle, der kontakter os. 

PS: Du kan tjene penge ved at have vores bannerannoncer eller tekstlinks på din side. Læs mere her.