Ofte stillede spørgsmål

Tryk på de enkelte titler for, at se svaret på spørgsmålet.

Generel information

hvor lang tid tager leveringen hos Luxury Outdoor?

Som regel tager det 2-3 hverdage, dog med bestræbelse på afsendelse næste dag, såfremt der bestilles inden kl. 20. 

Når du bestiller på luxury-outdoor.dk, fortæller shoppen løbende på hvert enkelt produkt, om varen er på lager, eller om der er forlænget leveringstid. Specielt vare fra Leverandørene Cook King og Vivera er der 2 - 3 uger leveringstid, da disse vare sendes direkte fra leverandør i EU.

Er jeres priser inklusiv moms?

Ja, alle priser på luxury-outdoor.dk er i følge dansk lovgivning angivet inkl. 25% moms.

Sender I varer til hele Europa?

luxury-outdoor.dk tilbyder kun at sende varer til adresser i hele Danmark. Skal du have sendt din bestilling til adresser uden for Danmark, skal der påregnes en merpris for forsendelsen.

Kan jeg vælge selv at afhente min bestilling?

Ja, du kan altid kontakte os om selvafhentning fra vores lager, og derved spare leveringstiden. Vi skal bare vide, hvornår du ønsker selv at afhente din ordre. Varer kan afhentes efter nærmere aftale.

Hvad er jeres telefon-åbningstid?

Vi træffes best efter kl. 16.00 på hverdage, og i weekenden. Du er velkommen til at lægge en besked eller sende en SMS med besked om at vi skal ringe dig op..

Kan jeg handle på faktura?

Det er muligt, at få tilsendt faktura ved forudgående aftale. Dog afsendes varene først når betalingen er registreret på shoppens konto.

Hvis man ønsker at få tilsendt faktura, kan bestillingen sendes på mail til "kundeservice@luxury-outdoor.dk"

Kan jeg betale med EAN-nr?

Det er muligt, ved forudgående aftale, at få faktura sendt til Ean-nr. 

Hvis man ønsker, at få tilsendt faktura til EAN-nr, kan bestillingen sendes på mail til "kundeservice@luxury-outdoor.dk"

Har I andre varer end dem som kan ses på web-shoppen?

Vi har et tæt samarbejde med flere forskellige leverandører, som ofte har mange flere varer end dem som vi har oprettet i web-shoppen. Hvis du har et specielt ønske er du velkommen til at skrive til "Kundeservice@luxury-outdoor.dk" - så kan vi undersøge om det er noget vi kan skaffe hjem og til hvilken pris.

Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder mit køb?

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på luxury-outdoor.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Hvis en vare er tiltænkt som gave, kan du kontakte os herom, og vi skubber gerne fortrydelsesrettens løbetid fra den dag, gaven overrækkes. 

Læs mere om fortrydelsesret her 

Permanente/stationære spa

Sælger Luxury-Outdoor ikke længere permanente spa?

I forbindelse med ejerskifte har det ikke været muligt og genforhandle alle aftaler. Derfor er permanente spa ikke en del af vores sortimen i øjeblikket.

Brug af spaen (VIGTIG INFO)

Daglig vedligeholdelse

 • Lad filteret køre i mindst to timer hver dag for at fjerne partikler og faste stoffer.
 • Tilsæt klortabletter (1 før og 2 efter badning pr. 1000 liter vand)

Ugentlig vedligeholdelse

 • Tilsæt 25 ml No Scale pr. 1000 l vand.
 • Tilsæt 10-15 ml Bright & Clear pr. 1000 l vand.
 • Tjek og juster til ideel pH-værdi med klortestersæt
 • Tjek og juster til ideel klorværdi med klortestersæt

Periodisk vedligeholdelse (ca. 1 gang hver måned)

 • Skift den snavsede filterpatron ud meden ny eller renset patron.
 • Spul den snavsede patron og læg deni rensebad med en frisk blanding Filtercleaner, til den skal bruges igen.
 • Hvis der opstår skum på vandoverfladen, fordel lidt Foam Down ud over området.
 • Afkalk hele anlægget med Descaler, hvis der dannes kalkbelægninger i karret.
 • Hvis der opstår grønlige pletter i karret, udskiftes vandet.
 • Rengør det skjulte rørsystem en til to gange årligt med BioFilm Cleaner.

Hvor tit skal spaen tømmes og hvordan tømmes en spa?

Antallet af gange om året man skal skifte vandet afhænger af hvor meget spaen bliver brugt og hvor ikke mindst hvor omhyggelig man er med bad og hygiejne inden brug. Det er vigtigt, at man hver gang inden brug tager bad og vasker kroppen med sæbe og vand efter samme metode som i svømmehallen. Hvis man sørger for det og man ligeledes husker at indsætte klortablet ved hver gangs brug, skal vandet skiftes 1-2 gange om året. Spaene tømmes enten med en vandslange (efter hævert metoden), eller med en lille pumpe (kan købes billigt i diverse byggemarkeder).

Er det svært at vedligeholde vandet?

Nej det er ikke svært. Man kan dog altid købe kemisæt med. Dette består af klortabletter, som skal bruges hver gang man bruger spaen. Derudover er der et par enkelte andre produkter der bruges til at regulere vandkvaliteten. Der medfølger en lille tester, som bruges til test af klorindhold og ph værdi. Der medfølger en simpel vejledning der nemt guider brugen af dette.

Anbefalet kemitilbehør:

Oxybox (tryk her)

PH Minus (tryk her)

Hvad krav er der til placering?

Der er kun 2 ting du skal være opmærksom på:

 1. At underlaget er 100 % vandret og at der er en stor flade (og ikke blot klodser). Dette kan evt. gøres ved at strø noget sand så bunden har fuld kontakt hele vejen rundt.
 2. At konstruktionen kan bære. Vær opmærksom på, at spaene kan veje op til 2 ton når der fyldes vand i. Du skal derfor være sikker på at konstruktionen kan bære

Kan spaene indbygges/nedsænkes i eks. en terrasse?

Ja det kan de sagtens. Du skal dog være opmærksom på at det skal være muligt at aftage siderne hele vejen rundt så man, i tilfælde af fejl, kan komme til installationerne. Dette gøres ved, at man enten sørger for at 1-2 brædder i terrassekonstruktionen er demontérbare og/eller, at man har adgang til sider nedefra (fra under terrassen).

Hvordan leveres det stationære spa?

Alle vore stationære spa leveres med Transportgruppen. Som udgangspunkt leveres spaene til kantsten og det er din opgave at placere spaen hvor det ønskes. Spaene håndteres typisk nemmest af 3-4 mand der med håndkraft placerer spaen der hvor den ønskes. Luxury-outdoor.dk kan være behjælpelig med det hele: Ind bæring, placering osv. mod betaling. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud.

Oppustelige spa

Sælger Luxury-Outdoor ikke længere LayZspa?

I forbindelse med ejerskifte har det ikke været muligt og genforhandle alle aftaler. Derfor er LayZspa ikke en del af vores sortimen i øjeblikket.

Hvilke tilbehør har jeg brug for til mit Lay-Z-Spa?

Kemikalier er den eneste vigtige ekstra ting, du skal købe, når du køber et Lay-Z-Spa. Vi anbefaler at anvende et startsæt bestående af OxyBox eller Sunwac 12 klortabletterFilter cleaner, Filterpatron og pH minus 1,5 kg. Vi har også en række Lay-Z-Spa tilbehør til rådighed, fra drink holder til ledningsfri Led-lys og nakkestykke

Hvordan opretholder jeg spavandet på daglig basis?

For at opretholde rent og sundt spavand er der nogle daglige / regelmæssige opgaver, som du skal foretage:

1. Vandfiltrering / Cirkulation

Det er en kombination af at cirkulere vandet gennem filterpatronen for at opsamle snavs og olier sammen med god kemisk vandbehandling, der hjælper dig med at opretholde rent og sundt vand.
Når Lay-Z-Spa varmeren er tændt, aktiveres filtreringsfunktionen automatisk. Hvis du ønsker det, er det muligt at aktivere filteret alene for at holde vandet cirkulerende, men ikke opvarmningen.

2. Vandtest og daglig justering af klor og pH niveauer

Det er vigtigt at teste vandet hver gang, før du kommer kemikalier i. Kemikalier vil hele tiden blive opbrugt og skifte, selvom du ikke har brugt spaen. Vi anbefaler at teste vandet 1-2 timer før du planlægger at bruge det for at give dig tid til at foretage eventuelle kemiske tilpasninger, hvis det er nødvendigt. Når det kommer til vandtest, anbefaler vi at bruge Test strips 5-i-1 50 stk. Premium. Brug Test strips 5-i-1 50 stk. Premium, når du er i stand til hurtigt og præcist at vurdere dine spa-vandforhold og foretage justeringer af de kemiske niveauer efter behov. Test strips 5-i-1 50 stk. Premium tester de nødvendige 3 kemiske niveauer, som du skal overvåge for at opretholde sikkert, rent og behageligt vand:

 1. Klor
 2. pH niveauer
 3. Total alkalinitet (TA)

Hvor ofte skal jeg skifte vandet?

Det varierer meget afhængigt af, hvor effektivt du er ved at opretholde dit vand ved hjælp af en kemisk vedligeholdelsesprocedure. Det anbefales, at spa vandet skiftes regelmæssigt og mindst en gang om måneden. Hyppigheden af vandforandringer bør afspejle spaets anvendelsesgrad samt resultaterne af kemiske tests. Hvis kemiske niveauer er faldet langt udenfor de normale områder, anbefales det, at vandet udskiftes og genbehandles fuldstændigt. Det er vigtigt at chok dosere dit vand regelmæssigt, og du vil opdage at det vil forlænge vandets brugbarhed.

Hvorfor skal jeg bruge kemikalier?

Uanset hvor ofte eller længe du planlægger at bruge dit spa, er det vigtigt at behandle vandet. Hvis du forlod dit Lay-Z-Spa-vand uden nogen behandling, ville det hurtigt blive ubehageligt, urent og potentielt farligt. Kemikalier er en meget effektiv måde at behandle din Lay-Z-Spa på, da de eliminerer skadelige bakterier, som kan vokse i varmt vand. (Det tager ikke lang tid at blive vant til forståelse og brug af kemikalier i din Lay-Z-Spa. Inden længe bliver det en helt naturlig ting for dig.)

Skal jeg bruge klor i mit Lay-Z-Spa?

Klor er et kraftigt desinfektionsmiddel, som er nødvendig for at holde dit spa rent og sundt. Spavandet løber risikoen for at blive stillestående og farligt, hvis det ikke behandles ordentligt. Derfor er det vigtigt at bruge noget til at rense dit vand. Den nye Lay-Z Palm Springs Hydrojet og Hawaii Hydrojet Pro indeholder dog det klare bløde vandbehandlingssystem, der frembringer klor fra rent spa salt. Denne teknologi, ofte kendt som en "Chlorinator" eller "Salt Water Cell", bruger el til at bryde saltet op i klormolekyler.

Fordi chlorinator sørger for at forny klorforsyningen, forbliver dosisniveauet relativt lavt. Du får heller ikke den "klor lugt", der er skabt af kloraminer. Mens en chlorinator vil generere klor fra saltvand, er det stadig yderst tilrådeligt at bruge klor til chokbehandling af dit spa regelmæssigt og opretholde en sund vandhygiejne. Selv om du ikke kan opretholde god vandsikkerhed og hygiejne uden et desinfektionsmiddel som klor, er det muligt at bruge lavere niveauer, med lejlighedsvise chokbehandlinger ved hjælp af ClearSoft Water Treatment indarbejdet i de nye Hydrojet spa-modeller.

Uuni /Ooni pizzaovn

Hvordan får jeg hjælp hvis min Uuni/Ooni pizza ovn driller?

Oonis europæiske hjemmeside indeholder mange gode råd hvis din ovn driller. Du kan læse mere på der side her: Support : Ooni Pizza Ovens

[

er der nogen garanti på Uuni pizzaovnen?

Uuni er lavet af børstet rustfrit stål. Det væder og aldrer, som du bruger det, men det ruster ikke, og den bliver ved med at kunne bage. Vi har ikke garanti, men der er altid 2 års reklamation på alle varer på luxury-outdoor.dk