Om Luxury Outdoor

Luxury-Outdoor har eksistere siden 2017, hvor specielt møbler, spa og pizzaovne har præget sortimentet.

i april 2021 overtog vi web-shoppen og arbejdet på og bygge et spændende sortiment op af både kendte og nye produkter. Vi har fokus på kvalitetsprodukter til udelivet på terassen, i haven, ved sommerhuset, på lejrpladsen og alle andre steder, hvor gode oplevelse står i kø.

Luxury-Outdoor drives som en deltids butik, hvorfor vi kan være svære og komme i kontakt med fra kl. 8-16 på hverdage. Send gerne en sms til telefon 5192 4608 - så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Vi er selv udemennesker og har mange års erfaring med aktiviteter i det fri og bruger selv mange af web-shoppens produkter. For os er det vigtigt, at der er en god dialog og service omkring enhver ordrer, så skriv gerne til os hvis du ønsker og høre mere om vores produkter eller måske har ideer til nye produkter som vil passer ind i Luxury-Outdoor's sortiment.Luxury-outdoor´s vision er at udleve ”feriedrømmen” hver dag, hele året rundt på sin egen terrasse, i haven eller i naturen. Vi ønsker at give vores kunder den frihedsfølelse man får, når man endelig sidder med et koldt glas hvidvin i hånden på den udvalgte ferie destination.Eller når man sidder i spaområdet, eller bare går igennem hotellets korridor og rammes af duften af spa produkter.

Når man sidder på restauranten og nyder den lokale pizza lavet i brændefyret pizzaovn eller når man endnu engang indser at bålmad bare smager bedre.

Med andre ord: Vi hjælper dig med at ”Snyde dig væk” på ferie hver dag, hele året rundt.

Vi ønsker at vores kunder selv – i hverdagen og i weekenderne, kan skabe ”Feriekulissen” som giver den fornyede energi vi alle har brug for, så vi kan vende tilbage til en hektisk hverdag med fornyet overskud. Vi ønsker at skabe ”Hotelstemningen”, hvor man ønsker at blive hængende ”resten af livet”.

Vi har spurgt os selv: hvorfor nøjes med dette 1, eller for de heldige, 2 gange om året ? Vi gør os umage i at sammensætte specielle produkter, der hver for sig eller sammen, giver brugeren mulighed for at opnå samme luksus som på ferier. En investering i det rigtige miljø på terrassen, giver dig mulighed for at nyde udendørs luksus hele året rundt.

Vi er hele tiden på jagt efter produkter, der kan udvide netop dette rum. Vi går op i kvalitet, funktionalitet og ikke mindst design Det kan være, Læ, overdækning, varme, spa, madlavningsudstyr og meget mere, der gør din egen terrasse til en hverdagsoase, som hele året rundt kan fungere som ren ”opladningsrum”.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp. Vi ånder for vores produkter og kan svare på de fleste af dine spørgsmål.