Om Luxury Outdoor

Vores vision

Luxury-outdoor´s vision er at udleve ”feriedrømmen” hver dag, hele året rundt på sin egen terrasse. Vi ønsker at give vores kunder den frihedsfølelse man får, når man endelig sidder med et koldt glas hvidvin i hånden på den udvalgte ferie destination.

Eller når man sidder i spaområdet, eller bare går igennem hotellets korridor og rammes af duften af spa produkter. Når man sidder på restauranten og nyder den lokale pizza lavet i brændefyret pizzaovn.

Med andre ord: Vi hjælper dig med at ”Snyde dig væk” på ferie hver dag, hele året rundt.

Vi ønsker at vores kunder selv – i hverdagen og i weekenderne, kan skabe ”Feriekulissen” som giver den fornyede energi vi alle har brug for, så vi kan vende tilbage til en hektisk hverdag med fornyet overskud. Vi ønsker at skabe ”Hotelstemningen”, hvor man ønsker at blive hængende ”resten af livet”.

Vi har spurgt os selv: Hvorfor nøjes med dette 1, eller for de heldige, 2 gange om året ? Vi gør os umage i at sammensætte specielle produkter, der hver for sig eller sammen, giver brugeren mulighed for at opnå samme luksus som på ferier. En investering i det rigtige miljø på terrassen, giver dig mulighed for at nyde udendørs luksus hele året rundt.

Vi sørger for: Læ, overdækning, varme, spa, madlavningsudstyr og meget mere, der gør din egen terrasse til en hverdagsoase, som hele året rundt kan fungere som ren ”opladningsrum” Vi er hele tiden på jagt efter produkter, der kan udvide netop dette rum. Vi går op i kvalitet, funktionalitet og ikke mindst design.

Luxury Outdoor

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp. Vi ånder for vores produkter og kan svare på de fleste af dine spørgsmål. Ring, send en mail eller skriv til vores livechat.

Glade kunder

“Ikke en finger at sætte på service, levering samt information vedr. produkter."

Kim Thomsen, Trustpilot

Købte spabad til er par tusinde kroner. Fin kvalitet, ligner billederne, hurtig levering og let at bruge. SUPER.

Jan Svendborg, Trustpilot