100% Prismatch på alle vores varer

Fortæl os hvor du har set denne vare billigere - så regner vi på om vi kan matche deres pris. Vi skal blot have et link til den side, hvor produktet er billigere, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Når vi har regnet på prisen, sender vi en mail tilbage til dig, hvor du får en rabatkode. Vi giver altid lidt ekstra rabat!

Sådan fungerer vores prismatch

Hvis du handler online, så skriv en kommentar når du lægger din ordre, hvor du lægger et link til der hvor du har set varen billigere, samt en kommentar omkring hvilken pris du har set varen til.

Prisen skal selvfølgelig være aktuel på købstidspunktet og betingelserne i ”Det med småt” skal være opfyldt.

Bemærk at vi forbeholder retten til at afvise prismatch. Ønsker du at læse mere om betingelserne for prismatch/garanti kan du læse om det i vores betingelser.

Prismatch

Betingelser

Bemærk at vi kun giver prismatch og ikke prisgaranti. Vi kan ikke kreditere dig, hvis det viser sig at prisen på vores produkter bliver billigere efter du har købt.

Vi giver udelukkende prismatch, og matcher prisen med en rabatkode personligt til dig, hvis du finder produktet billigere. Vi kan dermed ikke garantere at prisen skulle billigere efter du har købt produktet.

Vi forbeholder os retten til at afvise prismatch ved følgende:
- Priser fra udenlandske hjemmesider
- Priser v. medlemsrabatter
- Ophørsudsalg
- Leverandørpris under vor egen kostpris

*På udvalgte produkter

Bemærk venligst at prismatchen ikke gælder på følgende produkter:

  • Lay-Z Miami Spa