Returseddel ved fortrydelse eller reklamation

Ønsker du at returnere dit produkt og gøre brug af din fortrydelsesret, eller blot at reklamere for et produkt du har købt hos os, kan du gøre dette ved at downloade vores returseddel.

Returseddlen udfyldes og sættes i pakken du sender tilbage til os.

Bemærk: Ønsker du at gøre brug af reklamationsretten skal du også huske at udfylde denne formular:
https://www.luxury-outdoor.dk/info/reklamationsformular.html

Download returseddel


Alle returneringer skal sendes til:

Pick N Pack
Industrivej 29
7080 Børkop

Bor du i nærheden kan du også selv komme med pakken, hvoraf vores lager har åbnet for returneringer alle hverdage fra 7 til 14.

Når du har udfyldt returseddlen bedes du vedhæfte denne i formularen på denne side. Således modtager vores administration også din returnering, og kan dermed behandle din sag hurtigere.Betingelser for reklamation

Luxury-outdoor.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Luxury-outdoor.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende sendes retur til vores webshop for reparation eller ombytning. Husk at udfylde returseddelen samt at medsende en kopi af din kvittering på varen. Når varen er modtaget retur og godkendt, byttes den til en anden vare, varen repareres eller købesummen refunderes til din konto alt efter, hvad du ønsker og har anført på returseddelen. Vi returnerer hele købesummen uden nogen form for gebyrer. Husk at medsende en kopi af din kvittering.


Betingelser for fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fuld returret på varer købt på luxury-outdoor.dk, regnet fra den dag varen modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand, som du modtog den, samt udfylde retursedlen, som du har modtaget sammen med varen. Kontakt kundeservice så sender de dig en returlabel med korrekt adresse.. Vi returnerer hele købesummen uden nogen form for gebyrer. Du sørger dog selv for eventuelle omkostninger til returfragt. Husk at medsende en kopi af din kvittering. Returneringen betinges af, at varen er i 100% funktionsdygtig stand og at original emballage medfølger.

Ved afgivelse af tilbud fra sælgers forretningssted har køber ingen fortrydelsesret, når bindende købsaftale er indgået. Varen kan returneres selvom den er brugt. Det er dog kun tilladt, at bruge varen i en sådan grad, at det svarer til hvad man kunne have afprøvet i en fysisk butik.

Ved ibrugtagning udover ovenstående har luxury-outdoor/terrasseliv.com ret til at vurdere varen og fratrække en eventuel værdiforringelse i det returnerende beløb.

Varen skal altid kunne, uden nogen form for reparation, kunne sælges til en anden kunde som en ny vare. Luxury-outdoor/terrasseliv.com forbeholder sig derfor retten til at reducere tilbagebetalingen med det beløb svarende til værdiforringelsen.

Særligt ved e-handel i forbrugerkøb: I forbrugerkøb foretaget ved e-handel har køber i henhold til lov om visse forbrugeraftaler 14 dages fortrydelsesret. Køber er forpligtet til efter forudgående aftale med Luxury-outdoor.dk at returnere varen i original emballage, i samme stand og mængde, som den er modtaget. Fortrydelsesretten gælder ikke ved tilvirkningskøb/specieskøb. Det er kundens pligt at undersøge leverancen for eventuelle fragtskader.

Ved kundens kvittering for modtagelse, kvittere kunden samtidig for at leverancen er modtaget hel og skadesfri og kunder har derfor ikke efterfølgende reklamationsret over eventuelle fragtskader. I tilfælde af, at kunden ønsker levering ”Uden kvittering for modtagelse”, fraskriver både Luxury-outdoor/terrasseliv.com samt fragtleverandøren sig et hvert ansvar for transportskader samt evt. tyveri af varen.