Varer fra Bestway

Bestway producerer og forhandler alt fra oppustelige spa og pools til paddle boards og luftmadrasser. Kvaliteten på produkterne er desuden noget af det bedste, man finder på markedet, og du er derfor sikret god holdbarhed og tidløst design, når du eksempelvis køber en pool fra Bestway. Derudover er mærket enormt innovativt, når det kommer til deres produkter, der desuden bliver solgt verden over. De er med på de nyeste trends og tendenser inden for vandsport og spaoplevelser, de har fingeren på pulsen, og så er de ofte de første til at lancere nye, innovative produkter i branchen.

Swimmingpools, spa og tilbehør

Bestway er først og fremmest kendt for deres swimmingpools, som forhandles i mange butikker og webshops. De har blandt andet produceret den ultimative pool, som vi forhandler hos Luxuty Outdoor. Poolen kan rumme op til 5000 liter vand og har en længde på 5,49 meter, hvilket gør den ideel som alternativ til en ”rigtig” nedgravet pool.

Derudover forhandler vi hos Bestways innovative og oppustelige spabade, der giver helt nye muligheder for spaoplevelser, og som koster en brøkdel af prisen i forhold til en permanent jacuzzi. Bestway producerer desuden alverdens tilbehør og kemi til spabade og swimmingpools, som vi ligeledes forhandler på vores webshop. Her finder du f.eks. tilbehør såsom poolvarmere, spapumper, LED lys, trapper og drinksholdere, som kan opgradere din pool- eller spaoplevelse. I vores sortiment kan du også finde al den nødvendige kemi til brug for at sænke pH-værdi i poolvand, fjerne biofilm i rørsystemer, rengøre filterpatroner og meget mere.

Miljøbevidste produkter

Bestway går desuden op i miljøet og er meget miljøbevidste, når det kommer til produktionen af deres produkter. Derfor investerer de blandt andet ressourcer i at undersøge alternative energikilder, så de belaster miljøet mindst muligt i forbindelse med produktionen.

Mere