Varer fra GrillSymbol

Kvalitets pander, grill, rygeovne og forkellige haveprodukter i Corten stål. Designet efter den nordiske livsstil enkelt, praktisk og i vejrbestandigt materiale

Den første forløber for moderne GrillSymbol er smeden Johannes Moisar, der åbnede en smedje – isenkræmmeri i 1925 i Tallinn ved Paldiski-gaden. Blandt andet blev der produceret små jernpander og komfurdetaljer i smedjen.

På grund af den sovjetiske annektering af Estland blev virksomheden nationaliseret i 1940 og på grund af forskellige fusionsprocesser gik både produkterne og oplevelsen tabt for offentligheden. 57 år gik. I løbet af denne tid blev Den Estiske Republik genoprettet, iværksætterånden blev genindført, og den perspektiviske branche skulle startes igen.

For at bevare historisk kontinuitet genoplivede brødrene Ivar og Laur Suurväli deres familietraditioner.
I 1997 blev firmaet Symbol OÜ grundlagt og de første pander blev lavet. Panderne var en del større end i 1925, men materialet forblev det samme. Den generationslange erfaring bekræfter, at levetiden for en tykbundet jerngryde kan være op til 100 år.

I 2008 blev produktionsvirksomheden GrillSymbol OÜ etableret, virksomheden begyndte at udvikle pander, der ville opfylde de højeste krav. På nuværende tidspunkt er dette blevet vores mest populære produktlinje, der bærer navnet "PRO" - som en professionel. PRO produkterne er meget holdbare og sikre, nemme at vedligeholde og panderne har en lang levetid.

I 2006-2007 udvidede vi vores produktsortiment og udover at producere pander begyndte vi også at fremstille BBQ Smokers . Til udviklingen af ​​produktet brugte vi erfaringer fra mange BBQ-eksperter, som har brugt vores produkter til at deltage i BBQ-konkurrencer i Estland, Tyskland og Storbritannien. Vores Q-serie Rygere er meget beslægtede både af professionelle og husholdningsforbrugere, fordi vores kød smager udsøgt.

I 2016 lancerede vi panderne fra "Basic"-serien. Sammenlignet med "PRO" -serien er "Basic" billigere og inkluderer kun de vigtigste detaljer, som en pande skal have.

I 2017 vendte vi tilbage til vores rødder og genoplivede vores erfaring med at lave ildsteder. Vores bålfade er lavet af Cor-Ten stål og designet efter de nordiske folks livsstil: enkelhed, praktisk og vejrbestandigt materiale kombineres med mytologiske symboler. I dag er kollektionen vokset til 14 modeller og den suppleres årligt.

I 2018 blev vores Cor-Ten stålproduktsortiment udvidet, og vi bragte en kollektion af urtepotter og WoodStock modulære hylder på markedet. I indeværende år 2021 vil vi ind på markedet med flere nye produktlinjer og supplere de eksisterende. Andelen af ​​produktudvikling bliver mere og mere vigtig i vores arbejde hvert år. Vi forsøger konstant at overraske vores gamle og nye kunder med nye produkter ved at tilbyde morgendagens trends i dag.

Grillsymbol er en familievirksomhed. Femte generation med nye og friske ideer vokser, og produktionen færdiggøres stadig på fabrikken i Tallinn. I 2025 vil GrillSymbolet fejre jubilæet for 100 års erfaring.

Mere