Varer fra Luxury Outdoor Specials

Når sommeren endelige rammer Danmark, skal der slikkes sol i haven og nydes grillmad på terrassen. Derfor skal du naturligvis være klar med de rigtige havemøbler, så du kan læne dig tilbage og nyde de varme himmelstrøg. Luxury Outdoor har gjort det let at indrette haven med stil, designermøbler og grilludstyr, så du har alt det, du skal bruge til sommerstart. 

Vi leverer fede kvalitetsvarer til overkommelige priser. Vores produkter har gode materialer, holdbarhed og tidens design i højsædet. I vores Specials kollektion finder du alt fra havegrill og loungemøbler til varmelamper og bænke/bord-sæt.

Vi har en del unikke designs, og shoppen er derfor klart et besøg værd, hvis du er på jagt efter nye havemøbler til terrassen. I vores sortiment finder du blandt andet et bredt udvalg af varmelamper og terrassevarmere, som kan forlænge sommersæsonen i haven. Vi forhandler f.eks. deres smarte infrarøde varmelampe, hvis lys giver en behagelig strålevarme og har lang levetid. Du finder også de fedeste terrassevarmere med gas, som ligeledes forlænger sæsonen og afgiver en behagelig varme.

Foruden lamper til terrassen kan du finde fede have- og loungemøbler i vores sortiment. Du kan f.eks. sammensætte din egen unikke loungesofa med forskellige loungemoduler til havens hyggekrog, eller du kan finde fede havestole i alle afskygninger.

Vi leverer også et bredt sortiment af grilludstyr til udekøkkenet, hvilket er et must, når sommersæsonen starter. Derudover forhandler vi forskellige bordplader samt tilhørende stel, oppustelige sofaer, barmoduler og meget mere fra det fede, danske mærke. 

Mere

Der er ingen varer fra dette mærke endnu.