Varer fra Luxury Outdoor

Hos Luxury Outdoor ønsker vi at gøre det muligt for vores kunder at hive feriestemning og luksus ind i hverdagen. Derfor har vi udvalgt forskellige kvalitetsprodukter fra diverse brand, som kan give følelsen af ferie hele året rundt. I vores sortiment finder du f.eks. grill og pizzaovn til udekøkkenet, hængekøje og varmelampe til terrassen samt spa og pool til baghaven.

Særligt spabade forbinder vi med den ultimative luksus, og derfor har Luxury Outdoor produceret en række modeller, som vi er stolte af at lægge navn til.

Vores spabade er af høj kvalitet og funktionalitet og kommer i flotte, klassiske designs. Det er vigtigt for os, at du får den komplette luksusoplevelse med dit spabad, og derfor har alle vores modeller både LED belysning, nakkestøtter, massagedysser og stærke varmelegemer, der hurtigt varmer badevandet op til 42 grader. 

Vores spabade fås i forskellige varianter og med plads til mellem 2 og 7 mennesker. Vores mindre bade med plads til 2 eller 3 personer er f.eks. ideelle til den lille familie eller en mindre have. De små spabade fungerer perfekt, hvis man blot er et par stykker, der skal nyde de varme bobler, mens vores større spa er perfekte til den store familie eller de mange venner. Vi forhandler både spa med plads til 5 og 7 mennesker, og her er der altså en masse plads at boltre sig på.

Alle vores spa er luksuriøse og produceret i høj kvalitet, hvorfor du blot skal vælge, hvilken model og størrelse der passer dig og din familie bedst. I alle spabadene kan du nemlig læne dig tilbage og nyde tilværelsen, mens skønne bobler masserer dine muskler og led, og varmt vand strømmer igennem din krop.

Mere