Varer fra SACKit

Sackit går meget op i, at deres møbler og livstilsprodukter er funktionelle og passer til det moderne liv. Derfor arbejder de for at imødekomme forbrugernes behov og skabe funktionelle produkter, der passer ind i ethvert hjem. Derudover er mærket i konstant udvikling og producerer hele tiden nye designs i lækre materialer og høj kvalitet. 

Sackit blev grundlagt i 2012 og har hovedsæde i Aalborg. Mærkets produkter forhandles i 21 lande, og det fede, skandinaviske design er altså et hit verden over. Sackit arbejder ud fra tanken om, at der kun produceres produkter, som de selv ville elske at eje. Af den grund står mærket altid inde for deres produkters kvalitet og design, hvilket skinner igennem, når man udforsker deres møbler.


Sackit fik sit gennembrud med RETROit-stolen, som udfordrede måden at tænke sækkestol på. Sækkestole er ofte blevet associeret med dårlig siddekomfort og slasket udseende, men det har Sackit fuldkommen ændret synet på.


Foruden at have et virkelig fedt design, har RETROit-stolen nemlig en fantastisk siddekomfort, hvilket skyldes sækkestolens konstruktion. Stolen er bygget op af to selvstændige sække med velcro, hvilket betyder, at den ene sæk presses op og støtter din ryg, når du sætter dig i den. RETROit-stolen formår altså at være enormt funktionel og virkelig fed på samme tid.


Det samme gør sig gældende for Sackits andre møbler og livstilsprodukter, som Luxury Outdoor ligeledes forhandler. I vores sortiment finder du blandt andet højtalere, hundepude, bakke og forskellige puffer, som alle er udviklet med henblik på lækkert design, god kvalitet og høj funktionalitet. 

Mere

Der er ingen varer fra dette mærke endnu.