Varer fra SpaCare

Selvom din spa eller pool har rense- og pumpesystemer, kræver det vedligeholdelse, hvis der skal skabes et rent og sundt miljø i dit poolvand.

SpaCare har produceret en række produkter, som kan hjælpe dig med at pleje og vedligeholde dit spabad eller swimmingpool.

SpaCare blev grundlagt i 1971 og har altså mange års erfaring med speciel kemi til badevand. Virksomheden startede med at være orienteret på det danske marked, men i dag betjener de ligeledes kunder i hele Nordeuropa.

SpaCare designer produkter til reduktion af miljøbelastning og sundhedsfare i vand- og luftbårne systemer. Virksomheden er placeret i Hillerød, men har fire afdelinger, som både udvikler, producerer og distribuerer produkterne. 

SpaCares mangeårige erfaring gør, at der ligger mange udviklingstimer bag alle deres produkter. Det betyder, at du får den optimale pleje af din spa eller pool med et produkt, du kan føle dig tryg, og som klarer opgaven.

Hos Luxury Outdoor forhandler vi en række af SparCares kemiske rengøringsprodukter. I vores sortiment finder du blandt andet produkter til regulering af dit poolvands alkalinitet og pH-værdi, så dit badevand kan holdes sundt og i balance.

Derudover finder du forskellige produkter til rensning af dit vand som f.eks. klorbaserede brusetabletter, der renser ved at desinficere. Hvis du vil slippe for klor under rensningen har SpaCare også udviklet et alternativ, som giver dig langtidsdesinfektion.

Herudover forhandler vi SpaCares forskellige rengøringsmidler til at rense filterpatroner og fjerne biofilm i rørsystemer. I vores sortiment finder du også produkter til forebyggelse af udfældninger af kalk og okker og meget mere.

 

Mere