Varer fra Uuni

Uuni er mærket bag den revolutionerende pizzaovn Uuni 2S, som er den perfekte accessory til pizzaelskerens udekøkken.

I dag sælger Uuni sine ovne i mere end 60 lande verden over, og hos Luxury Outdoor kan du altså finde den revolutionerende Uuni 2S, der kan tage din pizzabagning til et helt nyt niveau. 

Uuni blev grundlagt i 2012 af Kristian Tapaninaho, som begyndte at interessere sig for pizzabagning, men som også hurtigt opdagede, at en almindelig ovn ikke er optimal til formålet. Grundlæggeren og ingeniøren kom hurtigt på udkig efter en pizzaovn, men de erfarede hurtigt, at alle på markedet var for dyre og ikke kunne transporteres rundt, hvilket de ønskede at ændre på. Derfor fik han idéen til at udvikle og designe en pizzaovn, som kunne løse problemet – en kompakt, transportabel og ikke mindst budgetvenlig ovn. Således blev Uuni-ovnen født, og siden da er der sket meget for den dengang lille virksomhed.

Uuni 2S er en enormt innovativ og effektiv ovn, som revolutionerer måden at bage pizza på i brændedreven ovn. Uuni 2S er enormt effektiv, fordi den fyres op med træpiller og kan varmes op til 500 grader på blot 10-13 minutter. Pizzabagningen tager endvidere kun 60 sekunder i ovnen, som sikrer sprød bund og velsmag.

Uuni 2S fyres op med træpiller, som er lavet af tysk bøgetræ og har høj brændværdi, ligesom de er energitætte og billige.

Hvis du vil afprøve pizzabagning i en træfyrsovn, er Uuni 2S altså den optimale ovn til opgaven.

Udover selve ovnen forhandler vi desuden tilbehør fra Uuni i form af overtæk/taske, træpiller, pizzasten og meget mere.

 

Mere