Varer fra Vivere

Med en hængekøje fra Vivere får du et helt unikt møbel til både indendørs og udendørs brug, som hurtigt vil blive hele familiens nye yndlingsplads.

Vivere hængekøjer er udviklet af et hold af dygtige sejlmagere og eksperter i konstruktion og fremstilling af tekstiler. Hængekøjerne er lavet i et slidstærkt, imprægneret materiale, som er vandafvisende, hvorfor du kan have din hængekøje udenfor i al slags vejr. Materialerne kan desuden modstå vind og solens UV stråler. 

Vivere har overtaget Cacoon som er et mærke skabt af et par, der oprindeligt designede og fremstillede yachtsejl. På en tur til Mexico fandt de inspiration i naturen ved at opdage nogle særlige, hængende fuglereder på en trekkingtur. Rederne havde små huller til fugleungerne og hele konstruktionen af reden inspirerede parret.

Hos Luxury Outdoor forhandler vi hængekøjer og tilbehør fra Vivere i flere varianter. Først og fremmest kan du finde hængekøjerne i vores sortiment, som fås i forskellige modeller, farver og størrelser. Du finder de forskellige varianter i vores shop, hvor du kan vælge den, der passer bedst til dig og din familie. 

Mere