Sækkestole  20 varer

Sækkestole kan være en fantastisk tilføjelse til børneværelset, stuen eller terrassen, fordi de skaber en hyggelig og afslappet atmosfære, uanset hvor de er placeret. Derudover giver en sækkestol flere siddepladser i dit hjem. Sækkestolen er yderst komfortable, hvis du vælger en stol af god kvalitet, der giver støtte og holder formen. 

Hvis du savner en hyggekrog i stuen eller drømmer om det ultimative udemøbel til læsning i sommersolen, kan en sækkestol være den perfekte løsning. Med en sækkestol får du nemlig et møbel, som, foruden at være funktionelt, skaber en hyggelig og afslappet atmosfære, uanset om det er placeret ude eller inde. 

Nogle mennesker associerer måske sækkestole med det mindre dekorative møbel, der falder sammen og mister formen, men sådan behøver det slet ikke at være. I dag bliver der nemlig produceret virkelig behagelige sækkestole, der støtter godt, og som i den grad kan konkurrere med sofaen, når det kommer til komfort.

Du kan finde sækkestole i lækre designs, som altså pynter og ikke bare ser ud til at være smidt tilfældigt på gulvet.

Hos Luxury Outdoor forhandler vi Sackits fede RETROit-stole, som virkelig udfordrer måden at tænke sækkestole på. Stolene er først og fremmest enormt lækre og stilrene i udtrykket, hvilket gør dem ideelle til ethvert hjem. Stilen er retro, men sækkestolene er samtidig enkle, hvilket lader den lækre kvalitet træde frem. Stolene er lavet af kvalitetsmaterialer og slidstærkt stof, ligesom de har fine håndsyede stikninger langs kanten, hvilket gør hver stol unik.

Køb SACKit retro produkter her

Det er helt tydeligt, at der er tænkt på komfort i RETROit-stolene, som giver fantastisk støtte til ryggen, fordi de er enormt formstabile. Stolene er nemlig bygget op af to selvstændige sække indvendigt, hvilket gør, at den ene sæk presses op bag din ryg som støtte, når du sætter dig i stolen. 

Derudover er stolen enormt slidstærk og kan bruges både indendørs og udendørs. Du kan hive stolen med ud i al slags vejr, da den er vandafvisende og produceret i 100% syntetisk Olefin-materiale. Det syntetiske materiale gør nemlig, at stolen ikke falmer, hvorfor du kan have den stående på terrassen hele sommeren og nyde solskinstimerne på en yderst komfortabel måde.