Lay-Z-spa Miami - 4 pers. fra BestwaySmart og moderne 4 personers oppusteligt spa fra Lay-Z-spa model Miami. Udover at have et flot udseende og praktisk design, så er vores udendørs spa udviklet til en komfortabel spa oplevelse og hurtig nem plug and play system. Bemærk ny model 2019 med indbygget timer-funktion, forbedret pumpe og bobler og varme, der nu arbejder samtidigt. 800 L.
30+ anmeldelser - i alt 4/5 stjerner
 • Hurtig levering i hele DK
 • 2 års reklamationsret
 • 14 dages fortrydelsesret
 • Fri fragt på alt over 995,-

54123

Lay-Z-spa Miami - 4 pers.Smart og moderne 4 personers oppusteligt spa fra Lay-Z-spa model Miami. Udover at have et flot udseende og praktisk design, så er vores udendørs spa udviklet til en komfortabel spa oplevelse og hurtig nem plug and play system. Bemærk ny model 2019 med indbygget timer-funktion, forbedret pumpe og bobler og varme, der nu arbejder samtidigt. 800 L.

Produktbeskrivelse

Her har du markedets mest populære udendørs boblebad til prisen. Lay-Z-spa oppustelig spa model Miami er velegnet fra 2 til 4 personer og leveres som en nem plug & play løsning. Tænd for boblerne og læn dig tilbage til nydelsen af den oppustelige jacuzzi´s masserende bobler. Vores oppustelige spabade er praktiske, flotte og moderne. Miami er udstyret med 81 airjets der giver de luftige og kolde bobler i det varme vand, hvilket har en beroligende effekt. Der kan være 800 liter vand i spabadet og kan fyldes op på 1-2 timer hvilket er ret hurtigt. Brug det oppustelige spa Miami hele sommeren, efteråret og foråret, nyd en varm dukkert på en kold dag eller lad børnene pjaske rundt i spa´et en varm sommerdag hvor varmen ikke er slået til i badet. Med den tilhørende pumpe pustes spabadet hurtigt op og efterfølgende tilsluttes vandet så man få timer senere kan være spa klar. Se vores andre større spabade der er oppustelige lige her

DK´s billigste oppustelige spa

 • Vandmængde (80%): 800 L
 • Dyser: 81 AitJets
 • LED belysning: Nej
 • Plug & play system
 • Fuld oppustet på kun 10 minutter
 • Pumpe til luft og vand medfølger
 • Vandfyldning på kun 1-2 timer
 • Inkl.isolerende låg med klikspænder

  Læs mere om vedligeholdelse af dit spa på vores FAQ-siden
        

Download

Teknisk data

Højde (m)0,66
Længde (m)1,80
Vægt (kg)33.6
Vandmængde (L)800
Kapacitet2-4 voksne
Størrelse i oppustet tilstand (cm)180 x 66
Max. opvarmningsevne40 C
Opvarmningssystem1,5 - 2 C/timen
Jet massage dyserNej
Fyldt vægt (kg)696
EnergisparesystemAutomatisk start/stop timer styring
VandfiltreringssystemJa
Plug & play systemJa
LED belysningNej
Fuld oppustet tilstand10 minutter
Vandfyldning1-2 timer
Medfølgercover med låse-clips og indbygget luftkammer til isolering, spapumpe, filterpatron (VI), kemikalieflyder, reparationssæt, DVD.
Airjet dyser81 airjets

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp. Vi ånder for vores produkter og kan svare på de fleste af dine spørgsmål.

Ring, send en mail eller skriv til vores livechat.

Yotpo

Andre produkter i samme kategori

Kunder, der købte denne vare, købte også