Lay-Z-Spa Paris - 6 pers. (med LED lys) NY MODEL 2017 fra Bestway

 Udsolgt 


Læn dig tilbage og nyd de varme bobler i vores 4-6 personers Lay-Z Paris oppustelige spabad, en moderne jacuzzi der hurtigt pustes op med luft, vand tilsættes og du er spa klar på få timer. Bemærk: Ny model 2017 med bobler og varme, der fungerer samtidigt samt større og forbedret fjernbetjening. Vandmængde 806 liter.

16 anmeldelser - i alt 4/5 stjerner
 • Prismatch på alt
 • Hurtig levering i hele DK
 • 2 års reklamationsret
 • 14 dages fortrydelsesret
 • Fri fragt på alt over 995,-

54148

Lay-Z-Spa Paris - 6 pers. (med LED lys) NY MODEL 2017

 Udsolgt 


Læn dig tilbage og nyd de varme bobler i vores 4-6 personers Lay-Z Paris oppustelige spabad, en moderne jacuzzi der hurtigt pustes op med luft, vand tilsættes og du er spa klar på få timer. Bemærk: Ny model 2017 med bobler og varme, der fungerer samtidigt samt større og forbedret fjernbetjening. Vandmængde 806 liter.

Produktbeskrivelse

Lay-Z Paris oppustelig spa er fra den førende spa leverandør, Bestway der står for kvalitet, tidsløst design og grundighed. Drømmer du om at nyde det varme vand i en Jacuzzi, så er her alt hvad du skal bruge til en brøkdel af prisen. Med vores oppustelige boblebad med plads til 4-6 personer, får du flot LED belysning i bunden af spabadet, du sidder komfortabelt og stemningen er perfekt til såvel familie badning som en romantisk spa date. Med indbygget AirJet Massage System og 87 AirJet dyser skabes der tusindvis af luft bobler. Vandet opvarmes med et Rapid varmesystem der giver vandet en temperatur på 40 grader. Det hyggelige multi farvet LED lys styres nemt og en trådløs fjernbetjening og skaber den rette stemning om aften. Du kan indstille varmen i boblebadet med den timeindstillet styring så spabadet altid er opvarmet og klar til brug, når du har behov for dette. Det integreret vand filtrering systemet sørger for funklende rent vand og den forstærket I-Beam konstruktion sørger for en stærk, holdbar og komfortabel jacuzzi. Du er hurtig i gang med vores Paris fra Lay-Z spa og skulle du blive i tvivl om opsætningen, så medfølger der en opsætnings vejledning på DVD. Med et oppusteligt spabad er det nemt at sætte op og ligeså nemt at tage ned igen, så det kan opbevares hvis det ikke ønskes i brug for en periode. Det kan nemt transporteres med rundt da spabadet ikke vejer mere end 30 kg. Se vores andre oppustelige spa her

Lay-Z-spa Paris oppusteligt spa

 • Vandmængde (80%): 806 L
 • Dyser: 87 AitJets
 • LED belysning: Ja
 • Plug & play system
 • Fuld oppustet på kun 10 minutter
 • Pumpe til luft og vand medfølger
 • Vandfyldning på kun 1-2 timer
 • Inkl. isolerende låg med klikspænder

Læs mere om vedligeholdelse af dit spa på vores FAQ-side
Download

Teknisk data

Højde (m) 0,66
Længde (m) 1,96
Vægt (kg) 40.7
Materialer Blød isoleret bund med praktisk og hurtigt afløbssystem, forstærket cover i kunstlæder med dobbelte clicklåse og indbygget luftkammer til at holde vandet varmt. Soft-touch kontrolpanel.
Vandmængde (L) 806
Kapacitet 4-6 voksne
Størrelse i oppustet tilstand (cm) 196 x 66
Max. opvarmningsevne 40 grader
Opvarmningssystem 1,5-2,0 grader i timen
Jet massage dyser NEJ
Fyldt vægt (kg) 840
Vandbehandlingssystem Vand flow er 1.325 liter i timen
Energisparesystem Automatisk start/stop timer system
Vandfiltreringssystem JA-integreret
Plug & play system JA
LED belysning JA
Fuld oppustet tilstand 10 minutter
Vandfyldning 1-2 timer
Medfølger Fjernbetjening til LED lys, cover i kunstlæder, spa pumpe, kemikalieflyder, manometer, filterpatron (VI) LEd lysbåndssystem, luftbeskyttelsespude, reparationslap, DVD.
Airjet dyser 87 aitjets

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp. Vi ånder for vores produkter og kan svare på de fleste af dine spørgsmål.

Ring, send en mail eller skriv til vores livechat.

Yotpo

Andre produkter i samme kategori

Kunder, der købte denne vare, købte også