MULTIFLEX plantekasse 80 x 200 cm fra HWAM Outdoor

Med MULTIFLEX plantekasser får du en stilren og funktionel indretning af dine planter i haven eller på terrassen.

16 anmeldelser - i alt 4/5 stjerner

På lager

  • Hurtig levering i hele DK
  • 2 års reklamationsret
  • 14 dages fortrydelsesret

MFP80x200

MULTIFLEX plantekasse

Med MULTIFLEX plantekasser får du en stilren og funktionel indretning af dine planter i haven eller på terrassen.

Produktbeskrivelse

MULTIFLEX højbede og plantekasser
MULTIFLEX højbede og plantekasser giver uendelig mange muligheder for spændende indretning af uderummet. Lad dem stå enkeltvis, eller sæt dem sammen. Sæt 2 oven på hinanden eller placér en mindre ovenpå en større. Placér dem op ad en væg eller frit som rumdeler.

Ønsker du ekstra fleksibilitet, er det på nogle af plantekasserne muligt at montere hjul. På både højbede (uden bundplade) og plantekasser (med bundplade) kan der monteres græskanter, der gør det let, når græsset skal slås.

Ekstra tilbehør
Samlebeslag til 2 plantekasser/højbede ovenpå hinanden
Græskanter til højbede/plantekasser
Hjul til plantekasser

Størrelse plantekasser - Large (højde 40 cm)
80 x 200 cm

Cortenstål
Cortenstål kendetegnes ved stål med en rusten overflade. Stålet er tilført en særlig legering tilsat kobber, nikkel og chrom. Behandlingen betyder at overfladen hurtigt danner et rustlag. Samtidig styrkes og forlænges gennemtæringstiden af stålet under overfladen med op til 8 gange.

Den rustrøde farve opbygges og ændres over tid, og skifter karakter afhængig af vejret. Mørk og mat i tørt vejr, og skinnende brunlig i regnvejr.

Tips til at få rustfarven hurtigere frem
Dit nye HWAM Outdoor produkt har endnu ikke udviklet sin rustne patina, når du køber det. Naturligt tager det ca. 14 dage i regnvejr for overfladen at ruste, patineringstiden kan dog variere og er afhængig af vejret. Er man lidt utålmodig, og gerne vil fremme rustprocessen kan man gøre følgende:
  • Afvask alle overflader i almindeligt sæbevand for at fjerne olierester fra pro- duktionen.
  • Lad overfladerne tørre.
  • Herefter kan man vælge enten at spraye overfladerne med saltvand (1/20) eller eddike, eller påføre det med en klud. Syren i eddiken på de renvaskede sider fremmer rustprocessen til at vare ca. 3-4 dage. Det anbefales ikke at bruge stærkere midler, da det kan forringe produktets levetid.
Vedligeholdelse
Vær opmærksom på at rust kan smitte af og misfarve underlaget, samt smitte af ved berøring. Rust kan fjernes fra betonfliser med oxalsyre (100 g oxalsyre til 1 liter vand). Gnid på pletten og skyl af med rent vand. Rustpletter på underlag bleges også af solen.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp. Vi ånder for vores produkter og kan svare på de fleste af dine spørgsmål.

Ring eller send en mail til os.

Andre produkter i samme kategori

Download