Sackit - TRAYit bakke til puf fra SACKit

TRAYit - meget mere end bare en bakke   TRAYit er en multifunktionel bakke i massivt træ. Træets smukke struktur og bakkens nordiske formsprog matcher det moderne hjem perfekt.     Brug bakken alene som smukt serveringsfad eller kombinér den med en RETROit puf – og vupti – så har du et smukt bord som passer perfekt ind i stuen, på soveværelset eller på terrassen. Bakken er håndlavet, så den passer helt perfekt sammen med RETROit puffen.
30+ anmeldelser - i alt 4/5 stjerner
  • Hurtig levering i hele DK
  • 2 års reklamationsret
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Fri fragt på alt over 995,-

Sackit - TRAYit bakke til puf

TRAYit - meget mere end bare en bakke   TRAYit er en multifunktionel bakke i massivt træ. Træets smukke struktur og bakkens nordiske formsprog matcher det moderne hjem perfekt.     Brug bakken alene som smukt serveringsfad eller kombinér den med en RETROit puf – og vupti – så har du et smukt bord som passer perfekt ind i stuen, på soveværelset eller på terrassen. Bakken er håndlavet, så den passer helt perfekt sammen med RETROit puffen.

Produktbeskrivelse

TRAYit – meget mere end bare en bakke Med TRAYit får du meget mere end bare en bakke! Du får et multifunktionelt produkt i massivt træ og smukt dansk design. Det smukke massive træ og det nordiske formsprog giver bakken et klassisk design, som matcher det moderne hjem perfekt. Tag bakken med overalt - stuen, soveværelset, terrasse eller haven. Brug bakken alene som serveringsbakke eller sammen med vores serie af RETROit puffer. TRAYit og pufferne fuldender hinanden og skaber et unikt møbel med mange funktioner.  

Serveringsbakke
Brug bakken til at servere tapasanretninger, frugt, kaffe eller godter. Bakken er let at bære rundt, og udskæringerne i bakkens nederste kant gør det let at løfte bakken fra en bordplade eller fra puffen. Morgenmad på sengen, eftermiddagskaffe på terrassen eller en aftenanretning med tapas - TRAYit indbyder til det hele!

Bakkebord
TRAYit er mere end bare en bakke! Kombinér bakken med en RETROit puf – og vupti – så har du et lille bord. Perfekt som bord sammen med RETROit stolen, som natbord eller som sofabord. Udskæringerne i bakkens nederste kant gør, at de håndsyede hørsting kommer til syne - du får smuk synergi mellem produkterne og dansk design, når det er bedst! Tip: Bakken kan også bruges som bordplade sammen med en trådkurv. 

Customized til SACKit puf
TRAYit bakken er specialfremstillet, så den passer perfekt sammen med vores serie af RETROit puffer. Hver eneste bakke er finjusteret med håndkraft for at sikre en perfekt pasform. SACKit puffen og TRAYit fuldender hinanden perfekt, når de kombineres – du får et smukt bord, som kan bruges sammen med RETROit sækkestolen, som sengebord eller som sofabord.

Massivt træ
TRAYit er fremstillet i massivt træ, som giver dig et meget stabilt produkt. Bakken er sammensat af 6 individuelle stykker træ, som skaber et smukt spil i træets struktur.

Egnet til fødevarer
Gør dine tapasanretninger lidt mere indbydende med en smuk servering. Skinke, ost, vindruer og frugt – bare fyld bakken med lækkerier!

Vandafvisende
TRAYit er behandlet med en mat lak, som gør den vandafvisende – så du kan stille en iskold drink på bakken uden at bekymre dig om, at den får mærker fra kondensvandet. Brug også bakken til serveringer udendørs på terrassen eller i haven – men husk at tage bakken med ind igen, hvis det regner.

DETALJER
Findes i 3 forskellige træsorter: TRAYit, Acacia:100% acaciatræ TRAYit, Dark stained ash: 100% asketræ TRAYit, White stained oak: 100% egetræ
Behandlet med mat lak
Egnet til fødevarer
Vi anbefaler ikke, at du placerer varme genstande på bakkens overflade
Vi anbefaler ikke, at du bruger skarpe genstande på bakkens overflade
Vi anbefaler ikke, at du udsætter bakken for vand i en længere periode
Udvendige mål: Højde 5,2 cm x Diameter 51 cm
Indvendige mål: Diameter 49 cm (passer på puffer, trådkurve el. lign. med en diameter på max 49 cm) Vægt: Acacia: 1,6 kg Dark stained ash: 2,2 kg White stained oak: 2,8 kg 

Bemærk: Da bakkerne er i et naturmateriale, vil de alle være unikke, og de varierer i farve og træstruktur. Der kan forekomme knaster som en naturlig del af træet  Rengøring: Bakken rengøres let med en fugtig klud, evt. tilsat lidt opvaskemiddel. Selvom bakken er vandafvisende, anbefaler vi ikke, at du skyller den under rindende vand eller efterlader den udenfor i fugtigt vejr, da træet kan tage skade af dette. 

Teknisk data

Højde (m)0,052
Bredde (m)0,49
Længde (m)0,49
Vægt (kg)1.9

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp. Vi ånder for vores produkter og kan svare på de fleste af dine spørgsmål.

Ring, send en mail eller skriv til vores livechat.

Yotpo

Andre produkter i samme kategori

Kunder, der købte denne vare, købte også