LECHUZA ORCHIDEA Skiffer fra Lechuza

ORCHIDEA - selvvandingspotte fra LECHUZA er specielt designet til de ædle tropiske orkide planter
16 anmeldelser - i alt 4/5 stjerner

På lager

  • Hurtig levering i hele DK
  • 2 års reklamationsret
  • 14 dages fortrydelsesret

13961

LECHUZA ORCHIDEA Skiffer

ORCHIDEA - selvvandingspotte fra LECHUZA er specielt designet til de ædle tropiske orkide planter

Produktbeskrivelse

Med sine blomster er orkideen en af ​​de mest populære indendørs planter og giver ethvert interiør et ægte stilkick. ORCHIDEA - plantepotten fra LECHUZA er specielt designet til disse ædle tropiske planter og er perfekt skræddersyet til de høje krav fra Phalaenopsis, Dendrobium & Co - det er ikke kun dine orkideer, der vil elske det!

Et afbalanceret samspil mellem vand, lys og luft er særligt vigtigt for rødderne for at opnå en overdådig blomstringspragt og sund vækst. For at efterligne udbuddet af planter på den bedst mulige måde, er ORCHIDEA vandingssystemet blevet fuldstændig tilpasset orkideernes behov; den semi-transparente, udtagelige planteindsats giver rødderne tilstrækkeligt lys, og det specialudviklede orkidésubstrat sikrer en afbalanceret tilførsel af vand og luft, god lagring af næringsstoffer og en konstant pH-værdi, så orkideerne har det godt og bliver passet godt på hele året. rund!

Med ORCHIDEA bliver alle eksperter! Med et enkelt blik på vandstandsindikatoren kan du tjekke, hvor meget vand der er til rådighed i reservoiret, og om det skal fyldes op. Vandfyldning, som orkideer ikke tåler, og som ofte giver problemer under vedligeholdelsen, kan dermed nemt undgås. Dens buede form minder om et sart kronblad og er et must-have for alle orkidéfans.

De tre klassiske matte farver hvid, skarlagenrød og skifergrå viser de smukke planters forskellige nuancer til deres bedste og passer ind i ethvert boligmiljø. Takket være LECHUZA præsenteres orkideer stilfuldt i et matchende outfit og er et absolut blikfang i enhver vindueskarm.

Dimensioner og kapacitet:
ORCHIDEA
Dimensioner (DxBxH) Ø 18 x ca. Ø 13 x 20 cm
Vandreservoir 0,3 l
Plante volumen 1 l
Plante dybde 10 cm
Plante højde 30 cm


Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp. Vi ånder for vores produkter og kan svare på de fleste af dine spørgsmål.

Ring eller send en mail til os.

Tilbehør

Andre produkter i samme kategori