Shelter - byg selv fra Stråsø Savværk

Materialer til Shelter fra Stråsø Savværk. Få dit shelter leveret som modulopbygget byg selv projekt. 

16 anmeldelser - i alt 4/5 stjerner

På lager

  • Hurtig levering i hele DK
  • 2 års reklamationsret
  • 14 dages fortrydelsesret

Stråsø selvbyg

Shelter

Materialer til Shelter fra Stråsø Savværk. Få dit shelter leveret som modulopbygget byg selv projekt. 

Produktbeskrivelse

Shelter

Kapacitet: 3-4 personer

Indvendige mål: 2,4 m x 2,5m

Shelteren leveres i moduler som byg selv projekt. Modulerne er opdelt i sider og bagende, gulv og tag leveres som brædder.

(Pris er excl evt byggetilladelse eller anden myndighedsgodkendelse)

Shelteren bygges i dansk Douglas træ, som er en af de foretrukne træsorter ved Stråsø Savværk. Douglas bruges både til sheltere, planker, legehuse. Ja, det er nærmest en all-round sort, som næsten kan bruges til alle projekter.

Et typisk kendetegn ved Douglas er absolut den rødbrune kerne sammen med den grå-gullige splintved. Træet er holdbart og vrider sig ikke under tørring. Derudover så er fordelen ved Douglas fremfor fx Lærk, at douglas har længere mellemrum mellem sin kvaster, hvilket gør det nemmere, at få lange flotte og brugbare stykker træ uden "komplikationer"/mærker efter kvasterne.

Interessen for overnatning i naturen har været stødt stigende de seneste par år – og særligt sheltere er populære, fordi de skærmer for vind og vejr, samtidig med at man stadig oplever den unikke følelse, der opstår af at sove udenfor. Derudover slipper man for besværet med at sætte telt op, når man ønsker at overnatte i naturen. Derfor er det let at forstå, hvorfor mange er interesserede i køb af sheltere.

Sheltere henvender sig til dig, der elsker at være udenfor og holder af at sove ude i den friske luft. De er også et hit blandt børnefamilier, hvor et shelter i baghaven opfordrer til at bruge haven mere og at være sammen udenfor. Udover at et shelter naturligvis kan bruges til overnatning, kan det også anvendes i mange andre sammenhænge – eksempelvis til utallige lege for børnene, som en del af en bålplads, til hyggelige aftener udenfor eller til at læse og se serier.

Køb af shelter kan også være relevante for efterskoler, højskoler, kolonier og offentlige organisationer, som ønsker at skabe et attraktivt udendørsrum. For efterskoler, højskoler og kolonier kan shelteret bruges som grundlaget for friluftslivstimerne, hvor der kan laves mad over bål, snittes spyd og figurer, bindes knob og sættes gang i mange andre aktiviteter. For offentlige organisationer, som ønsker at skabe overnatningsmuligheder for vandrere, cyklister og ryttere i naturskønne omgivelser, er sheltere helt oplagt til formålet.

Alt træet som er opkøbt af Stråsø Savværk er PEFC-certificeret. Dette er en sikkerhed og et miljømærke, som overholder høje standarder overfor skove, træer såvel som dyr- og planteliv. Kort sagt er PEFC - "Din garanti for bæredygtig skovdrift!"

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp. Vi ånder for vores produkter og kan svare på de fleste af dine spørgsmål.

Ring eller send en mail til os.

Andre produkter i samme kategori