Permanente spa 21 varer

Hvorfor lægge en masse penge for spaoplevelser i wellnesscentre, når du kan få dit eget? Med en permanent spa i baghaven kan du slå tankerne fra, slappe af og nyd de varme bobler, så ofte du ønsker det.

En personlig spa står nemlig altid til rådighed for selvforkælelse og er samtidig ideel til dates på kolde vinteraftener eller til at stille ungernes badetrang om sommeren. 

En permanent spa er det ultimative køb, hvis du elsker velvære og afslapning og ønsker at bringe selvforkælelsen ind i dit hjem. Med en permanent spa kan du virkelig lade op, slappe helt af og nyde skønne oplevelser med familien, vennerne eller daten.

En permanent spa er specielt vidunderlig på kolde aftener i vinterhalvåret, hvor kulden kan mærkes i ansigtet, mens kroppen omsluttes af de varme bobler. Spaen kan naturligvis også bruges som mini pool om sommeren, hvis man har et par vandhunde i familien, der elsker nedkøling på en varm sommerdag.

Permanente spa med luksuriøst design

Hos Luxury Outdoor forhandler vi lækre spabade af eget brand. Vores spabade er yderst luksuriøse i flotte og modernes designs og i højeste kvalitet. Spabadene er testet, afprøvet og sikkerhedsgodkendt, og du kan derfor være sikker på at få en spa, der holder og kan bruges 365 dage om året. De forskellige spa kommer naturligvis alle med dyser samt pumpe- og rensesystem, hvilket sørger for vedligeholdelse og skinnende rent vand. 

Varmesystemet sørger for en skøn vandtemperatur på op til 42 grader, så du virkelig kan læne dig tilbage og lade det varme vand strømme rundt. Derudover kommer alle spabade med LED belysning, som kan sætte en skøn stemning, når du f.eks. ønsker at bruge din spa på en mørk vinteraften.

Komfortable siddepladser og nakkestøtter 

Vores spabade kommer med komfortable siddepladser samt nakkestøtter, hvilket understreger luksussen og afslapningen ved en permanent spa.

Derudover er det nemt og simpelt at komme i gang med din nye spa, takket være vores plug & play systemer, som sikrer en nem og hurtig opstart af dit spabad. Det tager desuden blot få timer at få vandet i din spa opvarmet til 42 grader ved hjælp af de forbedrede og stærke varmelegemer. Du kan altså let og hurtigt blive klar til at hoppe i boblerne og nyde ultimativ afslapning i din egen personlige spa.