Vand og wellness 40 varer

Vi udvælger nøje alle produkter, som regel direkte ved producenten, ud fra kriterierne: Høj kvalitet, nytænkende funktionalitet eller design, ligesom vores varer som regel er unikke og ikke kan købes på ethvert gadehjørne, så det altid er spændende at besøge vores univers. God fornøjelse. Her tilbyder vi dig kvalitets spabade til udendørs brug og oppustelig spa.

Spabade til ethvert behov - Et godt spabad mindsker smerter og stress

Alle produkter du finder på Luxury-outdoor er af høj kvalitet i luksusklassen, men altid til skarpe priser i forhold til resten af markedet.
Vi udvælger nøje alle produkter, som regel direkte ved producenten, ud fra kriterierne: Høj kvalitet, nytænkende funktionalitet eller design, ligesom vores varer som regel er unikke og ikke kan købes på ethvert gadehjørne, så det altid er spændende at besøge vores univers. God fornøjelse.

Stress af med dit spabad

Et wellness spabad behandler ømme led og muskler. Den kraftige vandmassage virker også som bodyscrub der fjerner døde hudceller og giver dig en blød og smidig hud. Desuden forøger en massagen også blodcirkulationen.

Brug dit Jacuzzi spa med olier i vandet, så tjener det både til afspænding, rensning, og smøring af hud! Et Jacuzzi spabad er en skøn luksus med stor effekt. Et Jacuzzispa er en lille time-out fra hverdagens mange gøremål!