Kemi og tilbehør 25 varer

Selvom dit spabad eller swimmingpool har pumpe- og rensesystemer, så vil det alligevel kræve en kærlig hånd i ny og næ.

Derfor bør du blandt andet teste pH-værdi og klorindhold samt desinficere dit poolvand, ligesom rørsystemer og filterpatroner bør rengøres. Du finder kemiprodukter, rengøringsartikler samt tilbehør, der kan opgradere din pool eller spa, i vores sortiment.

Det kræver arbejde at holde sin spa eller pool ren og sørge for, at vandet f.eks. har den rigtige pH-værdi og det rette indhold af klor. Din swimmingpool eller spa har sandsynligvis et pumpe- og rensesystem, men det forhindrer altså ikke en ubalance i vandets indhold og pH-værdi. Hvis du har et spabad bliver dine filterpatroner f.eks. også snavsede med tiden, fordi kosmetik og hudrester danner belægninger, ligesom rørsystemer skal renses på grund af biofilm.

Rensning af dit spabad

Det er ikke til at komme udenom, at dit spabad eller swimmingpool skal renses før eller siden. Derfor bør du investere i en række nødvendig kemi, så du altid har mulighed for at tjekke vandets pH-værdi eller rense dine filterpatroner.

Hos Luxury Outdoor sælger vi mange forskellige kemiske produkter til vedligeholdelse og pleje af spa og pool. I vores sortiment finder du først og fremmest flere forskellige produkter til at vedligeholde pH-værdien og klorindholdet i dit poolvand. pH-værdi og klorindhold er vigtig i spa såvel som i swimmingpools, og derfor kan det være en god idé at købe teststrips, så du kan holde øje med vandets indhold samt produkter til sænkelse af pH såvel som alkalinitet. Derudover finder du forskelligt kemi til rengøring af filterpatroner, forebyggelse af kalk og okker, rengøring af spa-covers og meget mere.