Oppustelige spa 20 varer

Drømmer du om et udendørs spa, men mangler plads i haven eller luft i økonomien til at gøre det permanent?

Med et oppusteligt spa får du al den selvforkælelse og afslapning, der er forbundet med et permanent spa eller jacuzzi til en brøkdel af prisen.  

På få timer kan du nemlig forvandle din baghave til et lækkert wellnessområde og læne dig tilbage i de varme bobler. 

På kort tid kan du være klar til at hoppe ned i de varme bobler og lade dig forkæle og slappe af med et oppusteligt spa, der også er ideelt til en romantisk date eller familiehygge.

Et oppusteligt spabad kan bruges hele året rundt, og om vinteren er det særligt lækkert at læne sig tilbage og mærke kulden på kinderne, mens de varme bobler omfavner kroppen. Men også om sommeren kan det oppustelige spa skabe glæde, da børnenes badetrang kan stilles, og spabadet forvandles til en lille pool.

 

Bestway Spa forhandler

Vi forhandler spa fra Bestway, som er den førende leverandør på markedet. I vores sortiment finder du forskellige produkter fra Lay-Z, og alt hvad du skal bruge for at holde din spa varmt og rent.

Bestway står for kvalitet, grundighed og tidløst design, og du kan derfor være sikker på at få en spa, der både er flot at se på og i høj kvalitet fra Lay-Z.

De oppustelige spa er yderst komfortable at sidde i og har plads til 4-6 personer. De tager 2 minutter at puste op og blot 3 timer at fylde med vand. Herefter er du klar til at hoppe ned i de varme bobler med dine nærmeste og nyde afslapning og selvforkælelse på højt plan. Nogle af de oppustelige spa har desuden LED belysning og plug & play system, hvilket blot øger oplevelsen af velvære.

Rapid varmesytem - 40 grader varmt vand 

De oppustelige spa opvarmes med et Rapid varmesystem, som sørger for, at vandet får en temperatur på 40 grader. Derudover sørger en dyser for de skønne bobler, mens der i nogle spa også er indbygget et massagesystem. Varmen kan desuden indstilles i spaen, så det altid er klar til brug, når du ønsker det. Derudover sørger et integreret vandfiltreringssystem for, at vandet altid er rent, ligesom det isolerende låg holder skidt og snavs væk.