Spabade 2 varer

Drømmer du om et spabad, hvor du og dine nære sammen kan nyde wellness og skabe øget livskvalitet. Så er har vi et bredt sortiment af lækre spabade, som både kan stå fast i haven, på terrassen eller som kan sættes op når du skal bruge det.

Med et oppustelig spa kan du på få timer forvandle din baghave til et lækkert wellnessområde og læne dig tilbage i de varme bobler og få al den selvforkælelse og afslapning, der er forbundet med et permanent spa eller jacuzzi til en brøkdel af prisen.

Nyd selvforkælelse i hverdagen og ved særlige lejligheder, ved at hoppe ned i de varme bobler og lade dig forkæle og slappe af med et lækkert spabad. 

Et oppusteligt spabad kan bruges hele året rundt, og om vinteren er det særligt lækkert at læne sig tilbage og mærke kulden på kinderne, mens de varme bobler omfavner kroppen. Men også om sommeren kan det oppustelige spa skabe glæde, da børnenes badetrang kan stilles, og spabadet forvandles til en lille pool.

Mspa forhandler

Vi forhandler spabade fra Mspa, som er Danmarks førende forhandler af oppustelige udendørs spabade. I vores sortiment finder du forskellige produkter fra Mspa og alt hvad du skal bruge for at holde din spa varmt og rent.

Mspas udespa er af markedets bedste kvalitet og er nemme at klargøre, transportere og vedligeholde. Mspa levere luksuriøse udendørs spabad med unikt design og fantastisk komfort til en fornuftig pris. Deres mission er at bringe den afslappende spaoplevelse hjem i danskernes baghaver, for alle fortjener meget mere wellness i hverdagen.

Vores oppustelige udendørs spabade findes i modeller til en hver lejlighed. Vores udespa kan rumme mellem to og seks personer og i flere forskellige prisklasser. 

Spabade fra Mspa er specialdesignede udespa med unikke features og fælles for dem alle er, at de er tilpasset de skandinaviske vejrforhold. Det vil sige, at alle forskellige oppustelige spabade kan stå ude hele året rundt. Desuden har alle spabadsmodeller markedets laveste støjniveau, så du kan nyde dit Mspa i ro og fred.