Swimmingpool 16 varer

Når sommeren endelig rammer Danmark, er det fantastisk at bruge solskinstimerne i haven og nyde sommersolen. Endnu bedre er det, hvis man kan nedkøles mellem solslikkeriet med en swimmingpool placeret i haven. En swimmingpool kan vække glæde hos både store og små sommeren igennem, og i vores sortiment kan du blive klar til sjov, leg og nedkøling i haven. 

Hvis ungerne er nogle legesyge vandhunde, eller I overvejer at tilbringe sommerferien i Danmark, så er en swimmingpool i haven næsten uundværlig. Med en swimmingpool bliver det pludselig meget sjovere for store som små at befinde sig i haven, hvor man kan få en kølig dukkert eller spille spil og lege i poolvandet. Den danske sommer kan nemlig være skøn, hvis vejret holder og familien kan samles i haven med aktiviteter og afslapning.

Store som små kan få glæde af en swimmingpool, og derfor vil sådan en tilføjelse til haven formentlig begejstre alle familiens medlemmer.

Swimmingpools fra Bestway

Hos Luxury Outdoor forhandler vi den ultimative swimmingpool fra Bestway, som kan rumme hele 5000 liter vand. Poolen er 5,49 meter lang og 2,74 meter bred, så her er virkelig tale om en rummelig pool, hvor der er plads til hele familien.

Den store og rummelige størrelse gør, at denne er pool er yderst velegnet som alternativ til en ”rigtig” nedgravet pool. Swimmingpoolen har desuden en kraftig stålrørskonstruktion samt en kraftig dug, der gør, at den vil holde i mange år. Derudover får du underlag, overdækningslåg, stige og filterpumpe med til denne pool, som altså er en af de ypperste swimmingpools på markedet.

Rummelig swimmingpool - plads til hele familien

Foruden en rummelig pool, der har plads til hele familien, skal du selvfølgelig også have det rigtige rengøringsgrej, kemi og tilbehør til din swimmingpool. I vores sortiment kan du finde alt det nødvendige pooltilbehør som poolvarmer, trappe, LED lys, poolstøvsuger og meget mere.

Derudover er der selvfølgelig et rengøringsarbejde forbundet med at eje en pool, og til det har vi alle de kemiprodukter, du skal bruge. Du finder blandt andet strips til test af poolvandets pH-værdi og indhold af klor, samt kemi der kan sænke pH-værdien eller desinficere vandet. Derudover forhandler vi forskellige rengøringsmidler til rengøring af rørsystemer, filterpatroner og meget mere.